Barbara Munjas je na pravom mjestu u pravo vrijeme

Novim singlom Barbara Munjas najavljuje prvi samostalni album

Barbara Munjas u tijeku regionalne i europske turneje predstavlja videospot za svoj drugi singl pod imenom “Right place & Right time”. Pjesma će se kao i uvodni singl u materijal “Men” naći na Barbarinom prvom samostalnom izdanju koje izlazi do kraja aktualne godine pod etiketom Street Pulse Music .

“Right place & Right time” snimljena je u Rojcu u Puli, u nekadašnjem studiju Partyzan. Produkciju potpisuju Marijan Jelenić i Marko Kalčić, a mix i master Perica Šuran. Barbara je autor teksta i glazbe, a Alen Bernobić potpisuje aranžman pjesme. Pjesmu su osim Barbare (vokal, gitara) i Alena (klavijature) još snimali Marko Kalčić na bas gitari, te Goran Salvi na bubnju. Videospot za pjesmu režirao je Sonicyut, a snimljen je u Trstu, Funtani i Opatiji.

Našli smo se na pravom mjestu u pravo vrijeme i tako je nastala ova razigrana pjesma koja pršti vedrinom i zvukovima nekih prošlih vremena, onih iz doba kada smo rođeni… Prekrasno mi je bilo pratiti sazrijevanje ove pjesme, pojavila se kao i svaka druga, na gitari, a pretvorila se u meni nešto zaista posebno i drugačije od svega što smo dosad snimili. To su čari zajedničkog kreativnog rada, svatko u pjesmu unese dio sebe i ostavi trajni pečat trenutka. Synth zvukovi i asocijacija na 80e se prožimaju kroz cijelu pjesmu, a i video uradak je u tom stilu, inspiriran jugoslavenskom pop-rock scenom 80ih, ali ne isključivo time obzirom da su u videu citirane scene iz video spotova Cindy Lauper i Queen. Bilo mi je izuzetno zadovoljstvo na spotu ponovo surađivati sa super talentiranom i kreativnom ekipom iz talijanskog Sonicyuta!“, otrkiva Barbara.