Bare i Majke na 5. Zagreb International Blues Festivalu – Imamo ulaznice za vas!

foto: Inka Lo
foto: Inka Lo

Goran Bare i “Majke”, legendarni vinkovački rockeri, u svojoj su dugogodišnjoj karijeri objavili devet albuma i odsvirali brojne koncerte za pamćenje, ali još nikada nisu nastupali pred sjedećom publikom. Tako će “5th Zagreb International Blues Festival” imati ekskluzivnu čast da “Majke” isprobaju nešto novo – održat će svoj prvi cjelovečernji unplugged koncert pred sjedećim auditorijem u najvećoj kino dvorani u Zagrebu u subotu 31.svibnja –  u legendarnom kinu Studentskog Centra u Savskoj 25.

Uz Gorana Bareta i “Majke” nastupaju i gosti iz Austrije i Mađarske, Ripoff Raskolnikov & Szabolcs Nagy, a završnu večer otvorit će sjajan gitarist Sanjin Banić Bane, naš ovogodišnji predstavnik na “International Blues Challengeu” u Memphisu, u solo/duo kategoriji.

Petoro najbržih nagrađujemo sa po dvije ulaznice za ovaj sjajan koncert! Odgovor na pitanje: “Kako se zvao prvi album Majki i koje godine je objavljen?” i svoje podatke pošaljite na nagradnjacha@mixer.hr!  Dobitnike ćemo objaviti u petak 30.svibnja.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventima, po cijenama 120 kuna za Vip sjedenje, 100 kn za parter i 80 kn za parter 2.