Beach Fossils proslavili objavu svog trećeg studijskog izdanja

Lo-fi indie rock trojac, Beach Fossils, proslavili su ovaj vikend objavu svog trećeg studijskog izdanja. “Somersault” je svjetlo dana službeno ugledao u petak 2. lipnja za Bayonet Records i reakcije stranog glazbenog tiska već sad obiluju superlativima i zaključkom kako se čekanje isplatilo.

Ono što je prije 8 godina započelo kao solo projekt pjevača i gitarista Dustina Payseura izraslo je u odličan bend koji inspiraciju crpi u pop glazbi šezdesetih, surf rocku, grungeu, shoegazeu, pa čak i countryju, a sam album je po prvi put plod kolektivnog rada svih članova benda, te nekolicine gostiju među kojima se izdvaja Rachel Goswell, pjevačica britanskih shoegaze legendi Slowdive koja je posudila glas za pjesmu “Tangerine”.

Trojac iz Brooklyna u Močvaru nam dolazi 10.9., ulaznice po promotivnoj cijeni od 55 kuna kreću u prodaju u utorak 6.6. u Dirty Old Shopu (Tratinska 18 ) i Rockmarku (Berislavićeva 13),  a po toj cijeni moći će se kupiti do 18.6. Od 19.6. cijena će im biti 65 kuna, na ulazu kluba 80 kuna, a dostupne su i putem webova Rockmarka i Dirty Old Shopa