Beatles Revival Orchestra – Lisinski slavi 50. godina Sgt. Peppera

“Sretan rođendan, naredniče Pepper!”, naziv je koncertnog spektakla Beatles Revival Orchestra u Lisinskom, 28. svibnja 2017. kojim će Hrvatska obilježiti 50. obljetnicu izlaska najvažnijeg albuma svih vremena, “Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band” legendarnih Beatlesa.

Beatles Revival Orchestra je posebno oformljen za ovu priliku, a čini ga jedan od najstarijih europskih tribute bendova, riječki Beatles Revival Band, te orkestar pod ravnanjem orkestratora i glazbenog producenta Olje Dešića, uz posebno gostovanje Akademskog zbora “Ivan Goran Kovačić”.

Koncert će biti podijeljen u dva dijela: izvedba kompletnog albuma “Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band” te najveće uspješnice iz cjelokupne karijere “čupavaca iz Liverpoola”. Izvedbama Beatlesa pridružit će se i poznati hrvatski glazbenici, ujedno i veliki fanovi Beatlesa čija će imena biti objavljena uskoro.

Album “Sgt. Pepper…” smatra se prijelomnim albumom popularne glazbe koji je utjecao na generacije glazbenika i publike od šezdesetih godina naovamo. Ugledni glazbeni časopis Rolling Stone proglasio ga je najboljim albumom svih vremena, a do danas je prodan u više od 35 milijuna primjeraka. Zahvaljujući suradnji Beatlesa s glazbenim producentom Georgeom Martinom, ovaj album smatra se remek-djelom rock glazbe, a njegova izvedba uživo u Lisinskom bit će pravi izazov za više od 100 glazbenika na pozornici Lisinskog.

Ulaznice po cijeni od 120/150/180/200 kn možete kupiti na blagajnama Lisinskog ili online putem www.ulaznice.hr, a više informacija pratite na službenoj Facebook stranici.