Beck’s Silent Experience + Secret Garden Exhibition nastavlja se u Muzeju za umjetnost i obrt

aper9962

Za YEM agenciju i Beck’s nema spavanja, pa su odmah najavili i drugo izdanje uspješnog projekta Beck’s Silent Experience + Secret garden exhibition.

Za sve kojima je promaklo, riječ je o silent partyjima i izložbi istaknutih regionalnih autora s područja ilustracije i dizajna u skrivenom vrtu Muzeja za umjetnost i obrt. Ugodan spoj audiovizualnih umjetnosti pružit će vam jedinstven doživljaj, a prekrasan ambijent pruža potpuni užitak i izlazak nakon kojeg ćete još teže prihvatiti činjenicu da se bliži kraj ljeta. Što je to silent party i kako je izgledalo na prvom izdanju možete pogledati na linku.

Na drugom izdanju Beck’s Silent Experience partyja plešemo uz 5 DJ-a na tri kanala:

● DJ Indy – hip hop / RnB / trap – plavi kanal
● DJ Full Ferry- house / garage/ future – bass zeleni kanal
● DJ’s Disco Helga, Nifty Nina & Kiki Belluci – disco / 80s / 90s / synthpop / electro /indie – crveni kanal

Secret garden exhibition počinje u 18h i ulaz je besplatan, dok Beck’s Silent Experience počinje u 23h, a za ulaz ćete ozdvojiti 40kn. Broj ulaznica je ograničen na broj slušalica, njih 300.

Foto: Sanjin Kaštelan
Foto: Sanjin Kaštelan
Na prošlom izdanju Beck’s Silent experiencea ugostili su tri sjajna autora, Ivu Matića, Vedrana Klemensa i Nebojšu Cvetkovića, a kako je izgledala postava možete provjeriti na linku. Izložba se otvara u 18h, a završava netom prije partya u 22h. Već idućeg tjedna prestavljaju se nova 3 autora – stay tuned.

Na drugom izdanju Secret garden exhibitiona predstavlja se Imelda Ramović. Imelda Ramović je art direktorica, dizajnerica i ilustratorica u području oglašavanja, umjetnosti te glazbene i modne industrije. Suvlasnica je studija Mireldy pod čijim je imenom realizirala veliki broj projekata i prikupila zavidan broj nagrada.