Belfast Food – “Samo jedan glas”

Ona je bila tek mlada, naivna i znatiželjna djevojka, koja se našla u čudnoj šumi gdje je stvarnost zamijenila mjesto sa snovima, gdje je njezina radoznalost naišla na pozornost neobičnih likova – velikih, mračnih zečeva i čudnovatog klobučara. Tu je vrijeme teklo na sasvim poseban način, tu se skrivalo mnogo različitih spodoba i tajni. Svi zajedno su se vrlo rado izgubili u šumi, koja ih je darovala svekolikim bogatstvom svojih boja i prizora. Ogledala u šumi prikazivala su javu unutar sna, a san se pretvorio u javu …”

Pjesma “Samo jedan glas”, u izvedbi Belfast Fooda i Ivone Maričić, jedna je od 12 skladbi s njihovog posljednjeg studijskog albuma “Očekivanja”. Ivona je i ovom suradnjom pokazala širinu svojih glazbeno-izvođačkih sklonosti kao i zanimljive interpretacije različitih glazbenih smjerova.

Spot je sniman u bajkovitim predjelima Trebišća, idealnoj kulisi sinopsisu kojeg je pripremila Mihaela Sirotnjak Železnik iz Teatra OZ. Kolorima okupanu scenografiju i kostimografiju osmislila je Tajči Čekada čiji se bijeli čupavac Quip, najmlađi (i najmanji) glumac u ovom spotu, izvrsno uklopio u scenarij i odlično odigrao svoju ulogu.

Belfast Food već više od dvadeset godina svojom glazbom promiče Irsku i Kvarner, a upravo su albumom “Očekivanja” 2016. godine obilježili 20 godina zajedničkog rada. “Samo jedan glas” peta je pjesma s albuma za koju je snimljen spot, a kako to izgleda kada pomiješaju san i java, doznat ćete u pogledom na novi spot.

S najboljim ”irskim” bendom iz regije možete i proslaviti Sv. Patrika ovaj petak, 16. ožujka, na koncertu limiriranog kapaciteta s početkom u 22 sata u Klub.-u na Trsatu. Ulaznice u pretprodaji možete nabaviti po 40 kn na šanku The Beertije na Trsatu, u Dallas music shopu te online na www.entrio.hr
Ulaz na dan koncerta bit će 50 kn.