Ben Stiller predstavio novi singl svog školskog post punk benda

Američki glumac i redatelj Ben Stiller, poznatiji javnosti kao glavno lice filmova Zoolander, Noć u muzeju, Svi su ludi za Mary ili Dozvola za brak, veliki je fan glazbe, no ono što je malo poznato jest da se poznati komičar i sam okušao u bendu. Uz to, album benda nastao prije više od trideset godina ponovo je izazvao interes izdavača i javnosti pa ćemo ga uskoro imati priliku poslušati u službenom reizdanju.

U tinejdžerskoj dobi, Ben Stiller bio je bubnjar njujorškog post-punk benda Capital Punishment. Bend su 1979. osnovali školarci koji su dijelili ljubav prema glazbi. Uz Stillera, bend su činili Kriss Roebling (čiji su pretci gradili Brooklynski most), Peter Zusi (profesor na slavenskim studijima) i Peter Swann (koji je danas vrhovni sudac države Arizona).

Još prije tri godine pojavila se vijest da bi etiketa Captured Tracks mogla biti zainteresirana za reizdanje njihovog prvog i jedinog albuma “Roadkill”, objavljenog davne 1982. Iako se ideja brzo zaboravila u medijima, izdavačka kuća je potvrdila njegov datum objave. Remasterirano i prošireno izdanje albuma “Roadkill” bit će objavljeno 14. rujna.

Prvi singl “Muzak Anonymous” predstavljen je nedavno, a sada imamo priliku poslušati i novi singl “Confusion”, služeno predstavljen na stranicama magazina Rolling Stone.