Bend TOMISLAV objavio remixeve pjesme „The Moon“ Irene Žilić

Elektronski bend TOMISLAV objavio je remixeve singla “The Moon” Irene Žilić, pjesme koja je i najavila njezin drugi album „Haze“. „The Moon“ je objavljen u dva remix izdanja, kao izvorni remix i kraća „radio edit“ verzija te je prva od ovakvih suradnji koje Irena najavljuje za pjesme sa svog posljednjeg albuma.

Elektronski trojac TOMISLAV trenutačno djeluje u Berlinu, a čine ga Ksenija Ladić, Matija Vojvodić i Charlie Baldwin. Oformljen je još 2012. godine, a nastupe su ostvarili na velikim festivalima poput Electronic Beatsa, Soundwave festivala i Illectricity festivala. TOMISLAV je dijelio pozornicu s velikim imenima elektronske glazbe poput Bonoba, Robert Glasper Experimenta, Submotion Orchestra, Shigeta, Phoria, Riot Jazza, Salve, Iciclea itd. Njihova glazba našla se u dokumentarcu HRT-a te su zaštitni zvuk berlinske modne tvrtke O’tark.

Sjajna kantautorica Irena Žilić album “Haze” je objavila u ožujku prošle godine, nakon čega je odradila nekoliko većih koncerata po regiji. „Haze“ se našao na gotovo svim domaćim top listama albuma koji su obilježili 2017. godinu, a remix singla “The Moon”predstavlja prvi korak u sjajnu sezonu svježe glazbe i novih koncerata.

Album „Haze“ dostupan je putem digitalnih servisa i Irenine službene stranice. Dosadašnje projekte TOMISLAV-a možete poslušati na njihovoj Bandcamp stranici.