Beogradski Mortal Kombat u KSET-u promovira svoj treći studijski album

Foto: Marko Ristić
KSET je ovu subotu u znaku punka. Beogradski Mortal Kombat u kultni zagrebački klub dolazi na krilima svog trećeg studijskog izdanja, a na pozornici KSET-a pridružit će im se zagrebački Mrtvi Petak.
Mortal Kombat je metal/punk bend iz Beograda, oformljen 2009. godine. Baziraju se na tvrdom zvuku i provokativnim tekstovima pomoću kojih na satiričan način opisuju svoje viđenje modernog društva i okoline u kojoj živimo. Za svojih sedam godina postojanja objavili su tri studijska albuma i jedan live album.
Mortal Kombat 4.2. dolazi u KSET promovirati svoj treći studijski album “Besprekorna pobeda” koji su ove godine izdali pod izdavačkom kućom “Menart”. Album se može besplatno preuzeti na službenoj stranici benda: www.mortalkombatbend.com
Zagrebački kroneri s thrasnjevke iz Plejs kolektiva (LiV, Lord Drunkalot, Distance or Die, Out Of The Void – Sabbath tribute, Evil Dicks – Body Count tribute) – Mrtvi Petak se vraćaju nakon podužeg koncertnog izbivanja sa starim i novim alkoholnim himnama. Nisu dugo imali gig, ali to ne znači da se nije radilo punom parom. Prvi full LP i prvi spot odbrojavaju dane do releasea, nove stvari za drugi album se peglaju, a žeđ je veća nego ikad.
Karte je moguće kupiti po cijeni od 30 kuna u pretprodaji, a 40 kn na ulazu.
Program traje do 03:00h, a šank radi do 00:00h.
Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).