Bliži se koncertna promocija hvaljenog albuma glazbenika svjetskog kalibra

J.R. August nikoga ne ostavlja ravnodušnim

J.R. August, glazbenik svjetskog kalibra, u četvrtak, 14. studenoga s početkom u 20 sati održat će koncertnu promociju iznimno hvaljenog dugosvirajućeg prvijenca “Dangerous Waters”.

U prvom tjednu prodaje album je završio na prvom mjestu najprodavanijih, a prvi singl s albuma, “Crucify Me”, danas se našao i na prvom mjestu Top 20 liste Hrvatskog radija.

“Cijeli život čekam taj svoj prvi LP i sad je konačno tu u mojim rukama. U njega sam zajedno sa svima koji su radili na njemu uložio cijelog sebe i mislim da je to moja prva kompletna kantautorska izjava. Posebno se veselim što ćemo album koncertno promovirati upravo u Vintageu jer smo tamo prije točno 2 godine održali svoj prvi samostalni koncert i to je naš najdraži koncertni prostor u gradu. Na koncertu ćete moći nabaviti moj novi merch, a ovaj put, naravno, i moj prvi dugosvirajući album”, izjavio je povodom koncerta J.R.

Glazbena kritika s oduševljenjem je dočekala album “Dangerous Waters” pa tako i cijenjeni Zlatko Gall koji je napisao svoj osvrt za Mixer.hr:

J.R.AUGUST “Dangerous Waters” – Album kojeg je vrijedilo čekati

J.R. nikoga ne ostavlja ravnodušnim, pred njim je sjajna budućnost – njegova glazba najbolja je pozivnica za koncert u Vintage Industrial Baru.

Ulaznice možete kupiti u pretprodaji po cijeni od 40 kuna, a na dan koncerta cijena je 60 kuna.