Boa predstavlja novi singl Pijesak

Pjesma „Pijesak” novi je singl grupe Boa, a nalazi se na njihovom aktualnom albumu Dok glazba traje koji je izašao početkom ove godine kao limitirano deluxe izdanje.

Odmah po izlasku, ovaj je album od strane glazbenih kritičara ocijenjen kao “paket” vrijedan pune pažnje i njihov najkomercijalniji album u karijeri, a jedna od pjesma koja je posebno privukla pažnju kritičara, upravo pjesma “Pijesak”.

Boa6Glazbu i tekst ove pjesme potpisuju Mladen Puljiz i Zvonimir Bučević. Stihove je pisao Mladen Puljiz, a za aranžman pjesme zaslužni su Saša Miočić i Mladen Puljiz.

Pri kraju rada na albumu Dok glazba traje, Buč je na jedan session došao s meni zanimljivom temom koju smo počeli obrađivati i nekako smo spontano došli do ritmički neparnog refrena što nam se jako dopalo. Melodija i stihovi su mi došli odmah i takav grubi demo smo prezentirali producentu materijala Saši Miočiću čije su se ideje za aranžman stopile s mojima.” izjavio je Mladen Puljiz.

Slavko Remenarić, koji je inače maestralno i nadahnuto odsvirao gitare na cijelom albumu, u ovoj je pjesmi dao prostor mladom i talentiranom gitaristi Luki Baniću, koji je u potpunosti opravdao ukazano povjerenje.

Kako pjesma zvuči poslušajte u linku uznad i uz sjajnu sjajnu vokalnu podršku Petre Oreč uživajte u novoj pjesmi grupe Boa.