Boa promovira novi album „Dok glazba traje“ u zagrebačkom Vintageu

boa_discoGrupa Boa Nakon koncerta u prepunoj Tvornici kulture u sklopu izložbe „Osamdesete“ i nastupa na Zagreb Disco Festivalu u rasprodanom Katranu, zagrebački art-rockeri Boa ponovo nastupaju u svom gradu, ovom zgodom u Vintage Industrial Baru. Veliki koncert kojim će Boa promovirati svoj novi studijski album, održat će se 4. veljače s početkom u 21 sat u Vintage Industrial Baru, a posjetitelji će, ekskluzivno, po promotivnoj cijeni, moći kupiti novi album „Dok glazba traje“, objavljen u ograničenoj nakladi, u izdanju Menarta.

„U novu 2016. godinu ući ćemo s novim, deluxe i limitiranim, izdanjem novog albuma pod nazivom „Dok glazba traje“. Na njemu će se naći osam novih skladbi te obrada starog hita „Svi tvoji poljupci“ u suradnji s Ivanom Kindl. Dvije pjesme s albuma već su izdane kao singlovi, a uskoro spremamo još jedan singl koji bi trebao izaći u siječnju prije koncerta.
Svima koji dođu na koncert u Vintage najavljujemo odličnu svirku i atmosferu s predstavljanjem novih pjesama, ali i s presjekom cijele dugogodišnje karijere grupe Boa!“ izjavili su članovi benda.

Nakon više od tri desetljeća djelovanja, Boa i dalje ima vjernu publiku koja, a hitove poput “Tako lijepa”, “Za vezu je potrebno dvoje”, “Milion”, “Svi tvoji poljupci“, “Stup od soli” , “Jer ljubav je”… i dan danas slušaju i mlađe generacije i imaju posebno mjesto na radijskim postajama.

Novi album ime je dobio prema istoimenom singlu „Dok glazba traje“, a ukupno će brojati deset pjesama uključujući i aktualni singl „Svemirski prijatelji“. Članovi grupe Boa, svoje su poklonike odlučili nagraditi i s dodatnim bonus CD-om koji sadrži još devetnaest pjesama, odnosno digitaliziranih snimaka, snimanih na magnetofon davnih godina (1975-1977.) iz doba srednjoškolskih dana Mladena Puljiza i Slavka Remenarića. Cijeli projekt, koji će biti objavljen u ograničenoj nakladi, dizajnerski je uobličila članica grupe Petra Oreč.

Bou danas čine Mladen Puljiz, Slavko Remenarić, Zvonimir Bučević-Buč, Ivan Čačić, Petra Oreč i Dražen Scholz, a ovo je njihov prvi zajednički album u ovakvom sastavu.

Ulaznice za koncert u Vintage Industrial Baru možete kupiti po cijeni od 50 kuna putem www.entrio.hr i na svim prodajnim mjestima istog sustava. Na dan koncerta, cijena ulaznica iznosit će 60 kuna. Sve informacije i dalje pratite na www.menart.hr, na facebook stranici Menart BPM-a ili na Facebook eventu.