Bobo koncertom u KSET-u predstavlja novi singl

bobo

Kantautor Bobo Knežević, čiji su hitovi „Co to maš“, „Dominik“, „Biljka“ ili najnoviji „Dim“ prepoznatljivi po pomaknutim tekstovima, održati će koncert u klubu Kset, 28. rujna u 22 sata na kojem će premijerno predstaviti pjesmu i spot „Ninočka“, s kojom će nastupiti na ovogodišnjem RockOff festivalu.

Posebna napomena: svim Ninočkama, Ninama i Nikolinama ulaz je besplatan!

Bobo Knežević je kantautor i gitarist koji osebujnim stilom piše o ljubavi, neobičnim životnim pričama, aktualnim društvenim događanjima, a najviše o ljubavno-socijalnoj tematici. Iza sebe ima već dva studijska albuma, “Bobotomija” i “Bobdukcija”. Surađivao je i s grupom Picksiebner u pjesmi “Stari momci” za koju je napisao tekst i glazbu, a s pjesmom “Dominik” pobijedio je na festivalu Korčulanske šansone 2007. godine. Na prošlogodišnjem 15. Exitu, najvećem europskom festivalu dobio je priliku nastupiti prvi što mu je donijelo popriličnu medijsku pozornost regionalnih medija. Ove godine odabran je kao jedan od 15 finalista Karlovačko RockOff festivala.

BoBo je do sada snimio 14 spotova, a trenutno se nalazi u studiju Croatia Recordsa gdje završava svoj novi studijski album, s kojeg je objavljen prvi single “Dim” predstavljen na vodičkom CMC festvalu. Na snimanju recentnog albuma sudjeluju vrhunski glazbenici: Elvis Stanić, Borna Šercar, Peggy Martinjak, Marko First, Denis Zukić i producent Goran Martinac.

Osim zavidne glazbene karijere, Bobo je poznat i kao pisac, crtač stripova i odličan zafrkant što će potvrditi ovim koncertom u sklopu KSET-ovog slavljeničkog #kset40 programa.

Karte kreću u pretprodaju 12.9. po cijeni od 30kn dok će na ulazu koštati 40kn. Ulaznice nabavite na blagajni KSET-a. Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kuna) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kuna).