Bračno-glazbeni par Mixed Up Mary napravili glazbeni iskorak otkrili svoje “Mjesto!

"Bilo je to svakodnevno dobacivanje fileova, whatsup poziva i produciranje pjesme na daljinu"

Skupina Mixed Up Mary, čiju okosnicu čini bračno-glazbeni par Ana i Konrad Lovrenčić, predstavlja novi singl – od petka, 26. lipnja u radijskom eteru svira njihova nova pjesma „Mjesto“, kojom predstavljaju iodmak od zvuka s debitantskog albuma „Umolomni“!

Za Mixed Up Mary ovo je ujedno i prvi novi studijski materijal koji nam stiže po objavi spomenutog albuma prvijenca s kraja 2018. godine.

„Ovu smo pjesmu predstavili publici jesenas, no snimili smo je u vrijeme izolacije, u gotovo nemogućim uvjetima našeg malog stana“ otkriva Ana Lovrenčić, autorica teksta i glazbe novog singla „Mjesto“ te nastavlja:

„Odmaknuli smo se od ranije predstavljenog zvukazato što nam se i stvarnost odmaknula od normalne stvarnosti, pa smo se, umjesto da kukamo, prilagodili situaciji. Pjesma je zamišljena tako minimalistički, u njoj smo se htjeli odmaknuti od grandioznog zvuka.“

Budući da nisu bili u prilici naći se s bendomte snimiti pjesmu kao i prethodne, stupili su u kontakt s prijateljem Damjanom Blažunom, zagrebačkim producentom s trenutnom adresom u Berlinu, koji je do sada surađivao s prepoznatljivim imenima hrvatske glazbene scene, kao što su Žen, Kandžija, Sun U, Mimika Orchestra, Tús Nua, a danas istražuje horizonte pop i elektronske glazbe.

„Bilo je to svakodnevno dobacivanje fileova, whatsup poziva i produciranje pjesme na daljinu“ nadovezuje seAnas pričom o suradnji te ističe kako je Damjan Blažun uz produkciju pjesme zaslužan i za miks te aranžman novog singla. Također, zahvaljujući njegovom angažmanu, finalni masterpjesme je kreirao AinsleyAdams, mastering inženjer koji je radio sa zvijezdama poput Adele, Jessie J, The Kooks…te je dvostruki dobitnik južnoameričkih Grammyja.

***
Moglo bi vas zanimati: 

Mixed up Mary video-serijalom podsjećaju sve na magičnu koncertnu večer