Brutal Assault festival 2016 objavio je satnicu za sto izvođača

Brojimo još sitno do legendarnog Brutal Assault festivala u Češkoj, a ovih dana napokon je objavljen i raspored 100 imena na 3 pozornice kroz četiri dana festivala. Ovogodišnje izdanje koje će se održati od 10.-13.kolovoza 2016. okupiti će poznata svjetska imena, a nedavno je kompletiran i lineup’ za ovogodišnje festivalsko izdanje. Raspored nastupa bendova po danima pogledajte klikom na link. Eklektični lineup na atraktivnoj povijesnoj lokaciji čini ovaj festival više nego zanimljivim i nudi jedinstveno iskustvo.

timeline-web

timeline-web

timeline-web

timeline-web

Jedno od najprestižnijih događanja na europskoj metal sceni – Brutal Assault Music Festival ove godine ulazi u svoje drugo desetljeće postojanja i sa svojim 21. izdanjem planira okupiti stotinu svjetskih imena na tri pozornice tokom četiri dana na vojnoj utvrdi Jofesov u češkom Jaromeru.

Na 130km od Praga, uz glavne bine na samom trgu i fantastičan izbor hrane i pića po svačijem guštu, festival nudi i “chill out” zonu “Greenfield”, enormni “Metal Market” sa 60 shopova, “Horror Cinema Grindhouse” s listom bizarne kinematografije te vrhunski pogled s “Natural grandstanda”, brežuljka nasuprot glavne pozornice. Kamp se nalazi nadomak festivalskog događanja, dok se parking nalazi kojih 200tinjak metara dalje, a karte možete kupiti na linku.

Sve potrebne informacije o festivalu potražite ne službenoj stranici www.brutalassault.com.

A2_BA2016_v4.ai