Bruto Geto poziva Tončija Huljića da održi riječ

Zagrebački bend Bruto Geto ozbiljno se drži svoje misije da osvoji estradu za koju su, kako sami tvrde, predodređeni. Nekon velikog blagoslova estradne ikone Siniše Vuce, tajanstvena četvorka u lovu je na blagoslov jednog jedinog Tončija Huljića.

Naime, nakon što je Tonči Huljić prošli tjedan s Vojkom V i Krešom Bengalkom “skuhao” najnoviji domaći hit singl “Pasta Italiana”, Bruto Geto pozvao je slavnog tekstopisca i producenta da održi riječ danu u spomenutom video spotu u kojem je rekao kako “klošarima plaća spot”.

Njihovo otvoreno pismo donosimo u cijelosti:

“Poštovani g. Huljiću,

Pišemo ovo otvoreno pismo u nadi da će naš poslovni prijedlog prema Vama uroditi plodom. Promatrajući Vaš nedavni rad nismo mogli ostati ravnodušni na Vaš otvoreni poziv za nepovratno financiranje glazbenih spotova. Naime, u pjesmi “Pasta Italiana” koju ste radili u suradnji s Vojkom V, i Krešom Bengalkom, otvoreno spominjete kako “klošarima plaćate spot”, a to je poruka na koju smo morali reagirati.

Bitno je da odmah naglasimo kako nas mnogi opisuju kao klošare. To i spominjemo u našem singlu “Rekli su ti”, gdje opisujemo kako su nas drugi nazvali takvim imenom. Osim toga, veliki smo obožavatelji Vašeg rada i cijenimo svaki Vaš doprinos domaćoj glazbenoj sceni.

Upravo iz gore navedenih razloga voljeli bismo iskoristiti ovu priliku za nepovratno financiranje našeg novog glazbenog spota. Radi se o spotu socijalne tematike, a spremni smo Vam maksimalno ići na ruku kako bi troškovi produkcije bili što niži. Spremni smo se naći i uživo kako bismo mogli dogovoriti daljnje korake u ostvarivanju ove suradnje. Imate li neki komentar na naše ideje, slobodno dodajte malo Huljofona.

Vjerujemo kako Vam se ova ideja sviđa, a zato željno iščekujemo Vaš odgovor. Otvoreni smo za kontakt na našu e-mail adresu brutogeto@gmail.com.

Srdačan pozdrav, Bruto Geto”