Buđenje – “Pusti feat. Marijan Brkić Brk (Live at Kerempuh)”

Novi singl i videospot grupe Buđenje je pjesma “Pusti”, snimljena uživo na njihovom koncertu u zagrebačkom kazalištu Kerempuh, na prvi dan proljeća 2016. Bendu se za ovu priliku na pozornici pridružio njihov suradnik i veliki prijatelj, Marijan Brkić Brk, gitarist Parnog Valjka.

Nova verzija “Pusti” potvrđuje Buđenje kao jedan od koncertno najatraktivnijih domaćih bendova, a Brkove gitarističke solaže pjesmi su dale nova krila i posebnu atmosferu. Ovaj singl ujedno je i najava CD-a i DVD-a sa spomenutog koncerta, “Live at Kerempuh”, koji je u prodaji od 9. prosinca!

Na albumu će se naći najveći hitovi poput “Oprostija bi sve”, “Nije to ljubav”, “Ljubav nema pravila”, “Zajedno” i drugi, a Buđenju su se na koncertu pridružili i brojni glazbeni prijatelji i gosti: Neno Belan, Vanna, Tomo In Der Muhlen, Pavel, Lea Mijatović te Marijan Brkić Brk u čijim ćete izvedbama uživati u zvuku i slici.

Buđenje će 2016. pamtiti po brojnim nastupima među kojima svakako vrijedi izdvojiti onaj s Parnim Valjkom na njihovom velikom koncertu u pulskoj Areni prošlog ljeta, a godinu će ispratiti nastupom na dočeku nove godine u Splitu, na Rivi, zajedno s Petrom Grašom.

Više o bendu saznajte na: https://www.facebook.com/grupabudjenje