Čakovečki Emphasis donosi novosti

Atmosferičnii i pomalo sanjivi, čakovečki Emphasis imaju dosta novosti za podijeliti s fanovima te onima koji će tek zakoračiti u njihove glazbene krajolike.

Dvije godine su prošle od izdavanja albuma Gliding over All, svirali su se koncerti, a ideje za stvaranje novog albuma su navirale i zrijale kako bi sada došle do trenutka kada ih se počinje realizirati. Započinje se s radom na svim aspektima albuma, snimanje bi se trebalo odraditi već ove godine dok će svi ostali detalji biti otkriveni nešto kasnije.Kako bi zaokružili svoju priču s Gliding over All, Emphasis su objavili i video spot za pjesmu Some Places Take Places, a rukovodeću palicu ovog uratka su dali Lani Horvatić, koja je apstraktnom slikom prenijela glazbu u pokret.

Iako se počinje s radom na novom materijalu, Emphasis i dalje koncertno djeluju. Ako ih imate želju čuti u živo, odvažite se na odlazak u Ljubljanu,gdje će svirati kao predgrupa bandu Jakob. Koncert je zakazan za 5. svibnja, a sve ostale detalje možete pronaći pod eventima Emphasisa na njihovoj Facebook stranici.