Čarolije protiv dosade: otkrijte zabavne i edukativne sadržaje virtualnog Hogwartsa

Uz razne zabavne sadržaje nova Harry Potter platforma također nudi digitalne učionice te audio knjižnicu

“Bacamo dražesne čini protiv dosade!– stoji na novoj web stranici pokrenutoj od strane JK Rowling – “Hogwarts već više od dvadeset godina predstavlja sinonim za bijeg od svega – čitateljima, obožavateljima, mladima i starima. Tijekom neobičnih vremena u kojima se sada nalazimo, želimo vas ponovo ugostiti u Hogwarts gdje ćete naći prijateljsko utočište za vas, vašu obitelj i za sve one do kojih vam je stalo.”

U suradnji s “Wizarding World” partnerima poznata britanska književnica JK Rowling lansirala je “Harry Potter online hub”- web stranicu kojoj je cilj raznim sadržajima zabaviti, ali i dodatno educirati učenike koje tijekom izolacije vrijeme provode u svojim domovima.

Uz razne zabavne sadržaje kao što su upute za čarobne rukotvorine, slagalice, kvizovi, izazovi i slično, platforma također nudi digitalne učionice te audio knjižnicu. Osim toga, najavila je kako će se na web stranici besplatno u potpunosti moći poslušati prva knjiga o mladom čarobnjaku, “Harry Potter i kamen mudraca” i to na čak 6 različitih jezika.

****
Moglo bi vas zanimati: 

Stižu četiri nove priče iz svijeta Harryja Pottera