Četvrta Hrvatska Tattoo Konvencija u samom centru Zagreba

Po četvrti puta u samom centru Zagreba u atriju kina Studentskog centra na adresi Savska cesta 25, kao i prethodna tri puta, održati će se Hrvatska Tattoo Konvencija 2017., sajam tetoviranja i opreme, poslastica za sve ljubitelje tetovaža.

  • dogovorite svoj termin kod domaćih i stranih majstora tetoviranja koji izlažu i tetoviraju na konvenciji
  • naučite više o tetoviranju i o najnovijim trendovima tetoviranja i opreme
  • educirajte se na seminarima i prezentacijama tetovaža
  • prijavite se sa svojom tetovažom u izbor najboljih tetovaža i osvojite nagrade sponzora
  • kupite artikle vodećih svjetskih distributera opreme za tetoviranje i piercing
  • dobro se provedite uz bogat zabavni program

U tri dana konvencije vodeći hrvatski i svjetski majstori tetoviranja predstaviti će nam se sa svojim vrhunskim radovima, a posjetitelji će se upoznati sa šarolikim svijetom tetovaža i ljudi koji ih nose.

Na konvenciji će osim hrvatskih majstora tetovaža sudjelovati i poznati majstori iz Slovenije, Njemačke, Meksika, BiH i Italije. Na samoj konvenciji moći ćete se istetovirati kod vašeg omiljenog majstora (pogledajte potvrđene majstore na Facebook stranici konvencije i dogovorite svoj termin), a možda upravo vaša tetovaža osvoji i neku od nagrada. Natjecanja za najbolje tetovaže održavati će se svaku večer sva tri dana konvencije a najbolji majstor tetoviranja putuje u Englesku gdje dobija plaćen štand i pravo učestvovanja na najprestižnijoj tattoo konvenciji na Svijetu, Londonskoj Tattoo Konvenciji u rujnu ove godine.

Konvencija biti će upotpunjena raznim zabavnim programima, prezentacijama i edukacijskim seminarima. U subotu 20.5. tijekom dana održati će se radionice burleske i WBA prvenstvo Hrvatske u bodypaintingu, na kojem će vodeći make up artisti Hrvatske odabrati najbolji rad oslikavanja tijela. Natjecanje se održava po pravilima i u sklopu World Bodypainting Association federacije, a pobjednik natjecanja nastupa na Svjetskom WBA prvenstvu. Dan kasnije u nedjelju 21.5. organiziramo dvije radionice bodypaintinga od strane naših najboljih make up artista.

Natjecanja u najboljim tetovažama i bodypaintingu prava su poslastica za sve snimatelje i fotografe gdje mogu snimiti raznorazne istetovirane i ispirsane face te djevojke oslikanih tijela i lica od strane naših najboljih make up artista. Tu će također biti i izbor za najljepšu Pin Up hrvaticu, a organizatori pozivaju i sve vlasnike classic američkih auta i oldtimera da se pridruže na parkingu konvencije.

Osim Konvencije, u prostoru kina Studentskog Centra u subotu 20.5. navečer u 22h, organiziran je nastup najboljih svjetskih performera burleske i kabarea u sklopu Bourlesque & Cabaret Show by Cirque Rouge. Izuzetan zabavan program koji se nema prilike često vidjeti u Hrvatskoj i najbolji svjetski performeri burleske izmamit će vam osmjehe na lica. Burleska, kabare, akrobacije ispuniti će tu večer kino dvoranu SC-a.

Karte za Bourlesque&Cabaret Show možete nabaviti u pretprodaji preko sistema Eventim po cijeni 180, 160 i 140 Kn a ulaznice za show vrijede i za sva tri dana Tattoo Konvencije. Obrnuto ne vrijedi, sa ulaznicama Konvencije ne možete automatski ući na Bourlesque&Cabaret jer su sjedala numerirana.

Dress code za predstavu Bourlesque&Cabaret Show by Cirque Rouge nije obavezan ali se preporučuje odjeća 20ih, 30ih, 40ih i 50ih godina prošlog stoljeća, stil burleske i filmskih diva, gangster&prohibicija, gatsby,  pin up, dandy, swingboy, žigolo, vodvilj, Moulin Rouge…inspiraciju možete dobiti u filmovima poput Cabaret, Žalac, LA Confidential, The Black Dahlia…damama se preporučuju cigaršpici, perje, niske bisera, bubi frizure, rukavice, čarape na crtu, večernje haljine, glamour, a gospodi šeširi, tregeri, odijela itd.

Na konvenciji ćete također imati prilike vidjeti najluđe frizerske uratke frizerskog salona She Cuts Your Hair, a gospoda će moći urediti svoje brade, brkove i kosu u barber shopu Gospon Fulir.

RADNO VRIJEME:

Petak: 12:00 – 23:00
Subota: 11:00 – 23:00
Nedjelja: 11:00 – 20:00

CIJENA ULAZNICA:

Hrvatska Tattoo Konvencija 19.20.21.5.:

35 kn / – jedan dan
90 kn / – za sva 3 dana

Bourlesque & Cabaret Show by Cirque Rouge 20.5. u 22h

140, 160 i 180 kn (u zavisnosti od zone) – ulaznica vrijedi za sva tri dana konvencije