Chansonfest ugostio Sandra Bastiančića

Refren nas vodi u neka druga, prošla i opuštajuća vremena

Fotografija: Matej Grigić

Priznati riječki kantautor Sandro Bastiančić na ovogodišnjem je 22. Međunarodnom festivalu šansone Chansonfest 2019., predstavio je svoju novu skladbu ‘Još sam dijete’.

Nova pjesma još je jedan singl s njegovog nadolazećeg kantautorskog prvijenca radnog naziva „Bianca“ kojeg Sandro priprema za iduću godinu.

‘Još sam dijete’ govori nam o ljubavi, temi koja je Sandru najveći izvor inspiracije. Voljeti kao dijete predivan je, mnogima neponovljiv osjećaj. No život ponekad iznenadi i pruži šansu opet ga doživjeti.

‘Još sam dijete’ slušajte na deezeru! 

Sandro kao majstor melodije dao si je oduška u ovoj pjesmi koja nam mami smiješak već nakon nekoliko taktova, a refren nas vodi u neka druga, prošla i opuštajuća vremena. Pjesma je prvo bila namjenjena za nekog drugog izvođača, ali nakon malo uvjeravanja ovaj biser ipak ostaje „kod kuće“.  Ovo je prva pjesma koju Sandro, uz autora glazbe i teksta, potpisuje i kao aranžer, a snimana je u studiju Roberta Funčića u Rijeci.

Za snimanje pjesme Sandru, koji je svirao akustičnu gitaru i pjeva, pridružuju se odlična ekipa: Zvonimir Radišić na gitarama, Dino Ivelja na bas gitari, Vedran Križan na klavijaturama, neizostavni Alen Tibljaš na bubnju i Ana Kabalin kao prateći vokal. Sve se snimalo pod budnim okom istaknutog producenta i autora Roberta Funčića.