Childish Gambino najavljuje odlazak sa glazbene scene

Američki glumac, reper, pisac i komičar Donald Glover, poznatiji pod pseudonimom Childish Gambino, za intervju u New Yorkeru najavljuje kako bi uskoro mogao prestati djelovati na glazbenoj sceni nakon što objavi zadnji album koji je trenutno u pripremi.

Otvoreno je prozborio o svojim stajalištima o današnjoj glazbenoj industriji te tvrdi kako ‘nitko nema dobre namjere’.

U intervjuu govori o svojim iskustvima u glazbi koja ga u konačnici ostavljaju razočaranim. Od početka svoje karijere imao je želju da kroz glazbu prenosi dobre namjere. Htio je glazbu iskoristiti kao još jedan medij s kojim će se približiti svojim obožavateljima. No, tada je shvatio da nitko u glazbenoj industriji nema dobre namjere.

Ujedno naglašava da televizijska emisija Atlanta, čiji je povremeni redatelj i kreator, vjerojatno jednako tako neće još dugo biti njegova preokupacija. Ideja koja ga je ponukala da započne tu emisiju jest da ukaže na svakodnevnu problematiku afroameričke populacije u Americi. U najboljem slučaju, ta će serija postati samo još jedna od serija koje nasmijavaju publiku no na žalost neće moći ispuniti svoju početnu zamisao.