Chui i Josipa Lisac kao pobjednička kombinacija za klupski koncert sezone

U četvrtak, 26. travnja u Vintage Industrial Baru sprema se glazbena poslastica u formi genijalnog Chuia, benda koji zadnjih par godina samo raste i realizira apsolutno odlične projekte, a s kojima će nastupiti i hrvatska glazbena diva Josipa Lisac.

Nakon rasprodanog velikog pogona Tvornice kulture sa Jazz orkestrom HRT-a u Vintage Chui dolazi s neponovljivom Josipom Lisac s kojom će izvesti zajedničku pjesmu “Tebi putujem”, a pripremaju i još poneko iznenađenje.

Od zadnjeg gostovanja u zagrebačkom klubu, Chui je ostvario brojne zapažene uspjehe – od nastupa na svim eminentnim regionalnim pozornicama, dueta sa Josipom Lisac koju su mnogi proglasili pjesmom godine, dvostrukog albuma “Chui ovu glazbu” sa Jazz orkestrom HRT-a koji su mnogi pak proglasili albumom godine do nominacija u 5  kategorija za ovogodišnju diskografsku nagradu Porin, kao i nominacije za IMPALU, europsku nagradu za najbolji nezavisni album.  Sa svečane dodjele nagrada Porin održane prošli petak, Chui se odšetao s dvije osvojene statue za Najbolji album jazz glazbe i Najbolju izvedbu jazz glazbe za pjesmu “Punch”, a Josipa Lisac dobitnica je statue za najbolju žensku vokalnu izvedbu pjesme “Tebi putujem” u suradnji s grupom Chui. Njihov zajednički nastup u Vintage Industrial Baru time garantirano postaje pobjednička kombinacija za ovo proljeće na klupskoj sceni.

Karte za ovaj klupski koncert sezone uskoro stižu u prodaju po cijeni od 50kn u pretprodaji, odnosno 65kn na dan koncerta, a mogu se kupiti u VIB-u i Dirty Old Shopu.