Chui na vinilu, a uskoro i u Boogaloou: poklanjamo upad i znamo satnicu

Vinilno izdanje koje će se moći kupiti na koncertnoj promociju u Boogaloo klubu

Stiže nam još novosti iz kreativne Chui radionice! Na brojne zahtjeve i upite fanova, kolekcionara i novinara, njihov hvaljeni album “Iz kapetanovog dnevnika” napokon je stigao i na vinilu!

LP ćete moći nabaviti po promotivnoj cijeni na velikoj koncertnoj promociji, 25. siječnja, u zagrebačkom klubu Boogaloo, zajedno s novim Chui majicama kvalitetnog i odličnog dizajna iza kojeg stoji Dalibor Barić. LP “Iz kapetanovog dnevnika” u regularnoj prodaji u Dancing Bear prodavaonicama naći će se od ovoga petka (24. siječnja), kao i u Dancing Bear web shopu.

****

Ako još nemaš svoju ulaznicu za koncertnu promociju u Boogaloou pochuj ovo:

 Mixer.hr u suradnji s organizatorom poklanja 1 x 2 ulaznicu! – Jedna za tebe, a druga za osobu koju želiš povesti! 

Sve što trebate napraviti je u komentaru na objavljenom članku na našoj Facebook stranici napisati “CHUI” te nadopisati svoje puno ime i prezime. Jednake šanse imate i ako Vaše puno ime i prezime uz ime omiljene grunge pjesme, uz naznaku “CHUI”, pošaljete na nagradnjacha@mixer.hr 

Igramo se do petka, 24. siječnja u 11:00, a random odabir će odraditi svoje!

Ime dobitnika bit će objavljeno 24. siječnja nakon 12:00 na linku – rezultati nagradnih igara.

****

Vrijedi naglasiti kako Chui u Boogaloo dolaze u novoj postavi te kako je riječ o jednom od najiščekivanijih domaćih koncerata u novoj sezoni. Uz više gostiju (ManGroove, Ink Experiment Duo, Druyd) koji će se pridružiti Chuiu na pozornici, ovu subotnju večer otvorit će ZMaj.

ZMaJ je instrumentalni electronica/rock bend iz Virovitice. Publici su se predstavili 2016. prvijencem „Svaki kraj novi je početak“, a već iduće godine na Izložbi zvuka u Gradskom muzeju Virovitica radikalno mijenjaju dotadašnji post-rock zvuk benda više prema istraživanju elektronske klupske glazbe. Kao rezultat toga nastale su skladbe koje se protežu kroz različite elektronske žanrove proširujući ideju rock benda na jedinstven način.

Satnica
21:00h Ulaz
21:30h ZMaJ
22:30h Chui

Predvođeni svestranim klavijaturistom i skladateljem Tonijem Starešinićem, u zagrebačkom klubu Boogaloo Chui će zasvirati u novoj postavi koju čine vrhunski glazbenici – pet puta nagrađivani najbolji hrvatski jazz saksofonist Vojkan Jocić te čvrsta ritam sekcija Konrad Lovrenčić (Kries, Elemental) na basu i Ivan Levačić (Kries, ABOP) na bubnjevima. Najavljeni koncert garantira erupciju energije i emocija na koju ne ostaju imuni ni oni koji se prvi put susreću s ovakvom glazbom, a uz izuzetnu sviračku postavu i hvalospjeve novom albumu, definitivno predstavlja jedan od najiščekivanijih događaja sezone koji se nipošto ne bi smio propustiti.  

Ulaznice za koncert možete kupiti i u Dancing Bear dućanu (Gundulićeva 7) po cijeni od 50 kn u pretprodaji te 65 kn na dan koncerta.

Vijest o svježem LP izdanju stiže svega nekoliko dana nakon što su za naslovni singl albuma objavili genijalni animirani video spot neočekivanog završetka u režiji Dalibora Barića koji je prepun referenci na popularni SF serijal Star Trek. U pitanju je drugi singl s istoimenog albuma na kojem su udružili snage s ManGrooveom (drugim sastavom frontmana i klavijaturiste Tonija Starešinića): 

Novi singl otkriva kako je Chui stigao na planetu Zemlju