Cijela Hrvatska traži ukradenu trubu Postolara Trippera

postolar trubaZatrubite ukoliko znate nešto o tome. Cijela Hrvatska udružila se na društvenim mrežama kako bi pronašla skupocijen instrument – trubu Kanstul 1600 ( original Wayne Bergeron) serijskog broja s/n 25911, ukradenu sa pozornice nakon koncerta 24. srpnja na otoku Prviću .

Kako prenosi ŠibenikIncijela Hrvatska uključila se u potragu za trubom koja je Luki Mrši, članu benda Postolar Tripper ukradena tijekom koncerta na otoku Prviću 23. srpnja. Trubi i dalje nema traga, a bend i organizatori koncerta platit će ljetovanje na Prviću onome tko je nađe!

Fanovi benda Postolar Tripper iz cijele Hrvatske spontano su se organizirali u traženju trube pa su plakati s obavijesti o izgubljenoj trubi oblijepljeni u nekoliko hrvatskih gradova.

– Bend i organizatori koncerta mole za pomoć. Nagrada za vraćenu trubu je ljetovanje na jednom od najljepših hrvatskih otoka, otoku Prviću. Sve informacije vezane uz trubu možete javiti na broj Mjesnog odbora Prvić Šepurine 095 52 42 797 – poručuju iz Mjesnog ureda Šepurine.