COLD SNAP na ROCKLIVE festivalu

Nakon potvrđenih izvođača – Kiril Džajkovski, Let 3, Gustafi, Overflow, Postolar Tripper, RHCP Real Tribute, na popis zanimljivih imena dolazi najaktivniji i najzanimljiviji domaći metal bend – COLD SNAP!

Upravo Cold Snap otvara listu žestokih bendova koji će se pojaviti na RockLive Festivalu, tako da svi posjetitelji mogu očekivati dodatna imena.

Dobitnici su nagrade ”Zlatna Koogla” za najboljeg novog izvođača dok su pozornicu dijelili sa mega-popularnim grupama kao što su Disturbed, Soulfly i Limp Bizkit. Godina 2010. bila je presudna za njihovu glazbenu karijeru. Nakon prvog albuma ”Empty Promises” koji je 2008. izašao za Dancing Bear, Cold Snap izdaju svoj drugi album ”Perfection”. Osim što su na tom albumu surađivali sa danskim producentom Tue Madsenom (Sick Of It All, Moonspell, Rob Halford i mnogi drugi), potpisali su ugovor sa njemačkom izdavačkom kućom MIG Music.

RockLive - plakatFestivalske zone:

RockLive Festival u svom prvom izdanju donosi čak 5 festivalskih zona. To su redom:

„ROCKLIVE stage“ – zona glavne festivalske pozornice gdje će se u sva tri dana festivala održavati glavni festivalski program!

„BASSBEAT“ zona – prostor u kojem ćete moći uživati u zvucima reggae, dub, d’n’b’, dubstep i hip-hop glazbe

„DISTORTION“ zona – žestoka zona za sve koji vole uživati u zvukovima ska, punk, rock i metal glazbe

„ELECTRONIC“ zona – rezervirana za house, techno, minimal, trance i ostale smjerove elektronske glazbe

„CHILL-OUT“ zona – prostor za dnevno opuštanje misli i pripremanje za večernju ludnicu RockLive Festivala

„Backstage akreditacija“:

Još jedna novost festivala je i borba za osvajanje

„BACKSTAGE AKREDITACIJE“.

Riječ je o nagradi koja će za čak 4 posjetitelja značiti mogućnost ulaska u backstage, druženje sa bendovima u backstage „ljetnikovcu“, te korištenje svih pogodnosti backstagea. Nagradna igra traje od utorka 21. lipnja do nedjelje 10. srpnja i vrijedi za sve posjetitelje koji u navedenom periodu kupe svoju festivalsku ulaznicu. Više informacija o pravilima nagradne igre potražite na stranici festivala www.fest.rocklive.hr