Comic Sans – Vodimo te na premijeru najvećeg hrvatskog filmskog osvježenja!

Kad razmaženom zagrebačkom dizajneru Alanu (Janko Popović Volarić) ljubavni život izmakne kontroli i sa sobom povuče superuspješnu karijeru i kad se čini da je dotakao samo dno života i da od toga ne može gore, u njegov se život nakon dugogodišnjeg izbivanja vraća šarmantni otac Bruno (Zlatko Burić), prava umjetnička duša i bonvivan, utjelovljenje nonšalantnosti i hedonizma. Iznenadna smrt tetke s otoka Visa povezat će oca i sina u avanturi života koja će rezultirati nizom tragikomičnih ljubavnih susreta, brodolomom na otoku Jabuka i razotkrivanjem tajne jednog pomalo zaboravljenog fonta iz devedesetih.

Najveće filmsko osvježenje u hrvatska kina stiže u obliku novog filma redatelja Nevija Marasovića “Comic Sans” koji će 8. ožujka povesti gledatelje na uzbudljivo putovanje od Zagreba do otoka Visa u društvu dvojice disfunkcionalnih protagonista.

No zašto biste čekali četvrtak 08. ožujka, kada vas Kinorama i Mixer.hr mogu povesti na ekskluzivnu premijeru!

Premijera će se održati u ponedjeljak 05. ožujka u kinu Europa s početkom u 20h, a Mixer.hr ima za vas 2×2 ulaznice!

Da biste sudjelovali u nagradnoj igri lajkajte našu Facebook stranicu (ukoliko već niste) i u komentaru ovog posta označite društvo za kino ili pak svoje puno ime i prezime, uz naznaku COMIC, pošaljite na nagradnjacha@mixer.hr do nedjelje, 04. ožujka 2018., u 17h kada ćemo nasumično izabrati dvoje dobitnika. Dobitnici će o svojim nagradama biti obaviješteni po izvlačenju. Ulaznice vrijede isključivo za premijeru!

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.