Crnogorski hip hop duo Who See objavio novi album „Pamidore”

Who See/Promo

Najpoznatiji crnogorski hip hop duo Who See je nakon trogodišnje pauze objavio novi album „Pamidore” u izdanju izdavačke kuće Lampshade Media.

Novi album najavljen singlom „Naselje” sada je na svim digitalnim servisima i možete ga preslušati putem na Youtube kanalu.

„Petnaest novih pjesama, novi album ,,Pamidore˝ za nas jedva dočekan. Uloženo je mnogo truda i presrećni smo što ga konačno imamo. Noyz i ja zajedno sa Seagull-om, Ivom Kostić, Labiom i Randomom od domaćih snaga i sa Krešom i Mardeljanom iz uvoza finalizovali smo „Pamidore” koje su mnogo crvenije i ukusnije od svih onih koje su trenutno na tržištu. Probajte, bićete zadovoljni tvrdoćom i sočnošću. Ne radi se niokakvoj genetskoj modifikaciji već o pravom, izvornom voću iz poznate bokokotorske baštine. Prijatno i dobro vam učinjelo” izjavio je po izlasku albuma Dedduh.

Album će se pored digitalnog izdanja naći i na fizičkom CD izdanju. Who See su već uveliko na turneji prilikom koje će nastupati kako na festivalima, tako i na samostalnim koncertima diljem regije.