Croatia Records i Mixer.hr dijele 2x ulaznice i 2x luksuzna izdanja “The Ultimate Collection – Greatest Hits”

ultimate

Neka od najvećih imena u povijesti regionalne pop rock glazbe – Yu Grupa, Parni Valjak, Neno Belan & Fiumens i Opća Opasnost nastupit će 19. svibnja od 21h u Tvornici kulture.

Riječ je o koncertu posvećenom odličnoj ediciji “The Ultimate Collection”, glazbenoj literaturi enciklopedijskog značaja koja donosi presjek rada i stvaralaštva umjetnika koji su posljednjih pet desetljeća ostavili dubok i neizbrisiv trag na sceni. Koncert “The Ultimate Collection Live!” inspiriran je aktualnim luksuznim CD izdanjem “Greatest Hits” koji na dvostrukom CD-u donosi nezaboravne pjesme i vječne hitove najpoznatijih izvođača objavljene u ediciji “The Ultimate Collection”.

13059916_1088973121125204_584545059_nMixer.hr danas u suradnji s velikodušnim i slavljenički raspoloženim Croatia Recordsom dijeli 2x ulaznicu za ovaj fantastičan koncert. Dvoje čitatelja koji budu “manje sretne ruke” mogu se utješiti luksuznim izdanjem dvostrukog CD-a “Greatest Hits”. Pitanje za nagradnu igru glasi: “The Ultimate Collection – Greatest Hits” jedinstvena je zbirka sabranih djela domaće pop i rock prošlosti koje dvije fonoteke? Svoj točan odgovor i puno ime i prezime, uz naznaku ULTIMATE, pošaljite na nagradnjacha@mixer.hr. Imena dobitnika objavljujemo sutra!

Edicija “The Ultimate Collection” pokrenuta je od strane direktora Croatia Recordsa Želimira Babogredca u studenom 2007. godine, kada je istovremeno objavljeno 6 dvostrukih kolekcija. Najveća pop i rock edicija ovih prostora sadrži dvostruke kolekcije najznačajnijih pop i rock imena kao što su Bijelo Dugme, Parni Valjak, Crvena Jabuka, Indexi, Plavi Orkestar, Dino Dvornik, Haustor, Divlje jagode, Goran Bare, Grupa 220, Korni grupa, Leb i sol, Električni orgazam i mnogi drugi. Ovaj diskografski podvig prepoznala je i zavoljela podjednako publika, kritika i struka te je s preko 1200 pjesama i 100.000 prodanih primjeraka početkom 2016. godine konačno dobila i svoj rezime u obliku ovog deluxe izdanja.

Dvostruki CD “Greatest Hits” donosi bogato opremljenu knjigu na 136 stranica koja obiluje stručnim biografijama i kompletnim diskografskim podacima o 34 izvođača i sadrži download kod za preuzimanje čitave kompilacije u digitalnom formatu. “The Ultimate Collection – Greatest Hits” jedinstvena je zbirka sabranih djela domaće pop i rock prošlosti s uvidom u bogatstvo fonoteke Jugotona i Croatia Recordsa te predstavlja značajan potez u namjeri očuvanja hrvatske i regionalne glazbene baštine.

Karte za koncert po cijeni od 60 kn (80 kn na dan koncerta) kupite u trgovinama Croatia Recordsa te sustavu Entrio.