ČudNoReĐe stupa na pozornicu uz Andriju

Andrija

Dinarski alter/noise/punk cabaret prepad, porijeklom iz Livna, bend Andrija, u Tvornici kulture 8. ožujka promovira peti studijski album “Izvoli Voli”, a kao podrška na promociji uz njih će nastupiti grupa ČudNoReĐe.  

ČudNoReĐe je matični glazbeni projekt Ognjena Bašića – kantautora, multiinstrumentalista, uličnog svirača, glazbenog novinara te sudionika još nekoliko projekata (S kim ja radim, Notorna pila itd.). ČudNoReĐe egzistira na sceni kao punokrvni bend i u akustičnoj solo varijanti. U Tvornici će nastupiti u punom sastavu, predstavljajući album prvijenac “Dno je sve rjeđe” i prošlogodišnje izdanje „Kompakt diskutabilno“, kao i nove materijale sa trećeg studijskog albuma koji u objavi očekujemo krajem proljeća. 

Andrijin album “Izvoli Voli” izlazi u ožujku ove godine, a sadrži 12 pjesama te će biti objavljen pod etiketom Juda Records. Svoje novo studijsko izdanje snimili su u Livnu, a produkciju i mastering je radio Goran Rebac u Mostaru. 

Koncertom u Tvornici Andrija će započeti promociju novog studijskog izdanja, a ulaznice u pretprodaji možete nabaviti po cijeni od 25 kuna, dok će na dan svirke karte biti 35 kuna. 

Službena prodajna mjesta: 

  • Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1 
  • Dirty Old Shop, Tratinska 18
  • Rockmark, Berislavićeva 13 
  • www.entrio.hr