Danas dijelimo 2x dvije dvodnevne ulaznice za Mega Bikers susret uz Majke, Silente, Brkove…

Mega-bikers-2016.

Brzo i žestoko biti će i ove godine na Mega Bikers Susretu u Slavonskom Brodu. Sa utrkama ubrzanja, velikim defileom kroz grad, dvodnevni događaj bogat muzičkim programom jedan je od najvećih u regiji.

Osim motora, glazba je ono što čini moto susrete toliko posebnim, a ove godine u Slavonski Brod dolaze brojni bendovi koji će nastupati u dvije večeri susreta. U proteklih 12 godina na brodskim susretima nastupilo je oko 50 najvažnijih izvođača rock glazbe na ovim prostorima. I ove godine za na jednoj od najljepših lokacija održati će se rock koncerti koji će trajati dva dana od 13 do 14.5.2016., gdje će između ostalih nastupiti Majke, Psihomodo pop, Brkovi, Silente, Dječaci i mnogi rock bandovi. Ako i to nije dovoljno u šatorima dobru zabavu garantiraju legendarni brodski DJ-i.

No nije samo koncertno događanje koje se uvijek odvija na vrhunskom razglasu mamac za posjetitelje. Samo trodnevno događanje odvija se na SRC „Poloj“, službeno najljepšoj riječnoj plaži u Europi, a udaljenoj jedva 3000 metara od strogog centra grada. Prostor je idealan za kampiranje i odmor, a navečer za vrhunsku zabavu i provod.

Spoj brzine i žestoke svirke i ove godine zasigurno će privući na tisuće posjetitelja iz okolice i regije na vrhunsku dvodnevnu zabavu. Ulaz na koncerte za bikere je slobodan, a za ostale 60 kn za oba dana.

Mi vam danas u suradnji s organizatorima poklanjamu 2x dvije dvodnevne ulaznice za ovaj Mega Bikers susret. Dovoljno je da nam se javite na mail nagradnjacha@mixer.hr. Imena najbržih dobitnika objavljujemo u srijedu ujutro!