Danas dijelimo 2×2 Festivalske ulaznice za “Punk Rock 40”

40godpunkrockaebfly2016“Punk Rock 40” obilježava 40. obljetnicu pojave punka kao glazbe i pokreta i odvijat će se 6.i 7. svibnja 2016., u dvorani Fuks (ex.Željezničar) u Zagrebu, gdje će nastupit 10 izvođača iz Hrvatske, Slovenije i Srbije, uključivši i Pankrte kao burevjesnike punka na ovim prostorima.

Punk kao glazba jednostavnih struktura i aranžmana bržega ritma s kratkim pjesmama i buntovnim tekstovima u svojoj srži od početka je anti-popularan, anti-komercijalan, antisocijalan i sa glavnom riječi „bunt” od samog svog nastanka bori se protiv mainstream društva i lažno- moralnog i trulog sistema. Da punk pokret nije mrtav dokazati će festival na kojemu će se okupiti bandovi iz cijele regije; Pankrti (Ljubljana), Motus (Zagreb), Six Pack (Smederevska Palanka), Saša 21 (Pula), Radio Clash (Zagreb), Projekt Trnsko (Zagreb), Eksodus (Zagreb), G.A.D. (Zagreb), V Okovih (Maribor) te Narikače (Zagreb).

Punk svoje sljedbenike ima i danas, a ova dvodnevna priča uvesti će nas u pokret koji buntovno maršira već 40 godina.

Danas Mixer.hr dijeli 2x 2 Festivalske ulaznice za ovaj buntovni marš. Dovoljno je da nam se javite na mail nagradnjacha@mixer.hr. Imena najbržih dobitnika objavljujemo sutra ujutro!

Ulaznice u redovitoj prodaji potražite u sustavu www.entrio.hr po cijeni:

Festivalska: 80kn
Dnevna: 45kn
Na dan koncerta: 60kn

Klub se otvara već od 18h, svirka počinje u 20h.