DANAS: Proslavite Anti-Valentinovo s Malehookersima!

mh_webflyer600Za razliku od mnogih izvođača koji se koncertima spremaju obilježiti dan zaljubljenih, Malehookers najavljuje proslavu ANTI-Valentinova i pozivaju sve koji ovaj dan doživljavaju drukčije da im se pridruže na koncertu u zagrebačkoj Močvari, u petak 10. veljače od 21 sat.

Antivalentinovski pokret u svijetu podržava sve veći broj ljudi demonstrirajući na taj način odbojnost prema komercijalizaciji ljubavi od strane korporacija i krupnog kapitala. Jerry A.G. iz Malehookersa to pojašnjava sljedećim riječima: „Romantika najbolje prodaje. Raskrinkavanje laži o tome da romantika ima nekakve veze s ljubavlju je ono što prožima tekstove Malehookersa. Zbog toga smo izabrali Valentinovo kao dan kojem će se Malehookersi nasmijati u facu kao prazniku glupavih. Jedino zdrav razum i inteligencija vode ljubavi. U to ime proslavimo ANTI-VALENTINOVO kao festival prave ljubavi i iskrenih odnosa bez trošenja para na gluposti.“

Ovim koncertom Malehookers obilježavaju 15 godina od nastanka benda, pa će koncert biti audio i video zabilježen za novi LIVE album. Malehookers će izvoditi pjesme iz svih faza svoje karijere, pa će tako svi fanovi imati prilike čuti stvari koje bend odavno nije svirao uživo. Kao podršku dovode i zanimljive goste: na pozornici Močvare pridružit će im se ikona američke punk-rock scene Sonny Vincent, koji specijalno ovom prigodom dolazi u Zagreb, legenda Davorin BogovićMartina Validžić.

sonnySonny Vincent živi žestoki rock and roll cijeloga života. Puno je toga napisano o njegovom divljem temperamentu, brojnim incidentima, ali i suradnji s velikim imenima poput Maureen „Moe“ Tucker (Velvet Underground), Scott Asheton (The Stooges, Iggy Pop, Sonic’s Rendezvous Band), Richard Hell (Television, Johnny Thunder and The Heartbreakers, Richard Hell & The Voidoids), Wayne Kramer (MC5), Captain Sensible (The Damned), Scott Morgan, Walter Lure (Heartbreakers), Brian James (Damned, Lords of the New Church), Thurston Moore (Sonic Youth), a sve to osiguralo mu je kultni status kultnog među ljubiteljima američkog punk-rocka, ali i glazbenicima općenito. Nakon što je preslušao sve albume Malehookersa, Sonnyja je oduševila sirova snaga njihova zvuka, pa je sam izabrao i predložio njihovu pjesmu koju će zajedno odsvirati 10. veljače u Močvari. Malehookersi će ovo prilikom odsvirati i nekoliko Sonnyjevih pjesama.

bogovicUz ikonu američkog punk-rocka kao gost Malehookersima nastupit će i hrvatska punk legenda Davorin Bogović. Iako je otada prošlo više od trinaest godina, mnogi još uvijek pamte pjesmu „Čudna šuma“ koju su Malehookersi i Bogović skupa izveli na prvom Crnom Mačku. Oni lošija pamćenja mogu se podsjetiti na zajedničku live verziju „Čudne šume“ na sljedećem linku:

http://youtu.be/Rp5Z5VpZezM

martina-validzicŽenske boje ovog antivalentinovskog koncerta branit će pjevačica i voditeljica Martina Validžić, a publika će dobiti priliku čuti i dvije predgrupe – Pištolj na gumene metke i Bender – koji su po zvuku bliski Malehookersima i bez sumnje će dodati još par decibela cijeloj glazbenoj priči te večeri!

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 40 kuna potražite na sljedećim lokacijama:

Rainbow Music Shop (Martićeva 18),
Muzička trgovina Zagreb (Vlaška 72b),
Custom Shop (Vlaška 105),
REBEL YELL STORE (Ilica 47).

Za dodatne informacije posjetite:

http://www.malehookers.hr/

http://www.facebook.com/pages/Malehookers/182158825207