Darujemo najbolje ljetno štivo – osvojite knjigu “Ti i ja, zauvijek”

Sjajna Jill Mansell pripremila nam je još jednu odličnu priču u novoj knjizi “Ti i ja, zauvijek” objavljenoj u nakladi Znanja.

Na jutro svog dvadeset i petog rođendana, Lily otvara posljednje od pisama koje joj je za svaki rođendan ostavila njena majka. Čitajući pismo, Lily odjednom otkriva priču o prvoj i jedinoj ljubavi svoje majke, koja je umrla kad je Lily bilo osam godina. Lily je odrasla s majčinim prijateljicama i osim oca kojeg nikad nije upoznala, ovaj zagonetni muškarac je jedino što je povezuje s njenom majkom, pa ga odluči pronaći. Istoga dana, Lily susreće i Eddieja Tesslera, poznatog glumca koji se u malom gradiću Stanton Langleyu skriva od medijske pažnje uzrokovane aferom s udanom glumicom, partnericom u posljednjem filmu.

Lily i Eddie odmah osjete nevjerojatnu privlačnost, no Lilyn prijatelj iz djetinjstva Dan savjetuje Lily da se ne upušta u ljubavnu vezu s muškarcem koji je stalno pod svjetlima fotoaparata i okružen najljepšim ženama… Nedugo zatim, u malom gradiću se počinju otkrivati dugo skrivane tajne i među Lilynim prijateljima ništa više neće biti kao prije.

Pružamo vam priliku da ovaj zanimljivi naslov stigne upravo u Vaše ruke! Ostavite komentar na Facebook stranici, u kojem piše vaše puno ime i prezime, ili nam na e-mail adresu nagradnjacha@mixer.hr pošaljite svoje podatke
uz naznaku “LJETNO ŠTIVO”.

Svi prijavljeni imaju jednake šanse u sudjelovanju u darivanju, a Random.org odlučuje o sretnom dobitniku/ici. Sretno ime objavljujemo u srijedu, 20. lipnja nakon 12 h. Pratite nas! 

Ime dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara