David Byrne i Oneohtrix Point Never predstavili novi singl “This Is That”

Legendarni David Byrne četrnaest godina od objave svog prvog solo albuma “Grown Backwards” donosi novi album “American Utopia” koji će svjetlo dana ugledati 9. ožujka.

Byrne album je snimio u suradnji s Brianom Enom i Rodaidhom McDonaldom (The xx, King Krule), a na njegovom novom studijskom izdanju radili su Oneohtrix Point Never, Jam City, Doveman, Jack Peñate i brojni drugi.

Nakon prve objavljene pjesme “Everybody’s Coming to My House”, koju autorski potpisuje David Byrne u suradnji s Enom, Samphom, TTY i ostalima, Byrne je ovih dana predstavio i singl “This Is That”, nastao u suradnji s Danielom Lopatinom, aka Oneohtrix Point Never. Pjesmu možete čuti na BBC Radiju 6, na oznaci 1:51:50 na ovom linku.

David Byrne, kreativna snaga Talking Headsa, dobitnik Oscara, Grammya i Golden Globea, član Rock And Roll Hall Of Fame, a posljednjih desetljeća i iznimno uspješan i hvaljen samostalni glazbenik, fotograf, režiser i autor, svoj najnoviji glazbeno-scenski nastup donosi i na glavnu pozornicu INmusic festivala koji će se održati na dobro poznatoj lokaciji zagrebačkih jarunskih otoka od 25. do 27. lipnja 2018. godine.