Deez Nuts traži fanove da odluče o formatu novog albuma

Treće LP izdanje australskog party hardcore banda Deez Nuts  izlazi početkom 2013. na europsko tržište, a sam band od svojih fanova traži da odluče o tome u kojem će formatu album izaći. Kako saznajemo dani su prijedlozi da album izađe u obliku CD-a, kao vinyl ili kao digitalno izdanje pušteno na download preko iTunes-a i Amazon-a, a svoj dio u donošenju odluke možete donijeti glasom na stranici njihove nove izdavačke kuće Century Media.

Deez Nuts je osnovan 2007. godine u Melbourneu od strane JJ Petersa, bubnjara pionira australskog metalcora I Killed The Prom Queen, sa željom da na hardcore scenu donesu nešto neuobičajeno. Kako je na samog JJ Petersa izvršen veliki utjecaj od strane raznih hardcore bandova i hip-hop izvođača, u tome i uspjevaju, a on se nalazi u ulozi glavnog vokala.

Deez Nuts je za siječanj i veljaču 2013. najavio dvije turneje, jednu australsku u trajanju od 9.-20. siječnja s bandovima Comeback Kid, For The Fallen Dreams i Hand Of Mercy, te drugu europsku s The Ghost Inside, Stray From The Path i Devil In Me u trajanju od 25. siječnja do 17. veljače. Band trenutno iza sebe ima dva LP albuma, jedan EP, te DVD/CD „Fuck The World“, a u linku iznad poslušajte pjesmu „Band of Brothers“ kao najavu za novi album „Bout It“, snimljenu u suradnji sa Samom Carterom, pjevačem britanskog metalcore banda Architects.