Detective Jones – “Prljavi pogledi”

Nakon prvog singla i spota za pjesmu “Kety ima velki gun”, dečki iz Detective Jonesa izbacuju drugi singl i videospot za pjesmu “Prljavi pogledi”. Autor teksta pjesme je Denis Špičić, Bojan Šalamon (Connect) napravio je produkciju, Vlado Mirčeta (Mayales) odsvirao je gitaru, a Zdeslav Klarić (Pips,chips&videoclips) klavijature. Za sjajan aranžman zaslužni su Bojan Šalamon i Vlado Mirčeta. Redatelj spota je Filip Filković Philatz.

“U spotu Denis glumi alternativnu verziju samoga sebe i to u ulozi vozača taksija kojem se tokom noćne smjene odvijaju raznorazne situacije. Nisam htio napraviti tipičan ‘noćni spot’ s taksijem, već malo alternativniju i drukčiju verziju tog koncepta. Isto tako, izbjegli smo neke klišeje koji se inače vežu uz takav koncept i na to smo jako ponosni. Imali smo dva dana super produktivnog snimanja, doslovno, koliko smo zapravo i radili, toliko smo se svi i sprijateljili, a dio te dobre atmosfere prenio se i na finalni video. Isprva smo pričali o potpuno drukčijoj ideji za video za ovu pjesmu, ali kako sam pomalo upoznavao Denisa, tako se ova ideja za spot krojila doslovno po njemu i pjesmi. Mislim da se sve jako dobro nadopunilo i povezalo u cijelosti.” – kazao je redatelj Filip Filković Philatz.

Pjesme „Kety ima vel’ki gun“ i „Prljavi pogledi“ najava su albuma prvijenca koji će izaći 2015. godine u izdanju Dallas Recordsa.

www.facebook.com/Nisde.DetectiveJones
www.facebook.com/FilipFilkovicPhilatz?fref=ts