Detour sprema slavljenički spetakl

fotka 1

Popularni zagrebački bend Detour nedavno je izbacio novi singl „Zaljubila sam se“ na kojem su predstavili i novu pjevačicu Ginu Victoriju, a ona će svoj prvi nastup zabilježiti u četvrtak, 7. travnja u Vintage Industrial Baru.

Koncert u Vintage Industrial Baru najava je slavljeničkog niza koji će se kroz 2016. obilježiti mnogobrojnim live nastupima, a na jesen i objavljivanjem akustičnog albuma. Već je poznato da se Zagreb i Detour vole javno, a ovom će prilikom Vintage ispuniti poznati zvuci starih i novih hitova poput ‘Snijega’, ‘Plešem sama’, ‘Daleko’, ‘Mjesec’, ‘Srce veliko’, ‘Daleko’, ‘Ljeto počinje’ i ‘Tvoje lice se promijenilo’ što je dovoljan razlog da se ne propusti ova proljetna koncertna poslastica.

Novi singl “Zaljubila sam se”, kako i sam njezin autor Nenad Bourgudan ističe, predstavlja kraj jednog ciklusa i početak nove faze Detour putovanja. “Najbolji način da publici približimo svoj novi singl koji ilustrira smjer nadolazećeg akustičnog album, te ujedno predstavimo našu novu vokalisticu Ginu je koncert. Tako smo odlučili 07.04. u Vintage Industrial Bar-u u nešto intimnijoj atmosferi službeno otvoriti našu slavljeničku godinu. Jako smo uzbuđeni i veseli nas što je u naše redove došla talentirana glazbenica koja nastavlja tamo gdje je stala naša Maja kojoj ovom prilikom zahvaljujemo na predivnom zajedničkom putovanju, na kojem smo zajedno odrastali i sazreli stvarajući glazbeni svijet u koji vjerujemo. Prepustit ćemo publici da na nadolazećim koncertima prepozna ono što smo mi vidjeli u talentiranoj Gini. Za ovu priliku jednostavno ću ispred benda zaključiti ‘Sretno Maja, dobro nam došla Gina!‘”.

Karte za koncert kojim će ovaj bend obilježiti desetu godinu rada mogu se po pretprodajnoj cijeni od 50 kuna kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18, kod Cibone), a ako ih ostane na dan će koštati 65 kuna. Početak svirke je u 21:30.