Die Antwoord novim singlovima i eksplicitnim coverima najavili album “Suck On This”

Južnoafrička glazbena atrakcija Die Antwoord koja nam uskoro stiže u Zagreb već je ranije najavila novi album koji će naslijediti njihov hvaljeni “Donker Mag” iz 2014.

Novi studijski uradak „ljupkog“ naslova “Suck On This” službeno će biti objavljen sutra, 19.svibnja, a ovih dana već su se zavrtila tri singla – “Dazed & Confused” i „Pitbull Terrier“, prvi i posljednji objavljeni singl koji je producirao GOD, te “Bum Bum” koji preporučamo da ne preslušavate na poslu. Kako je Ninja opisao, radi se o pjesmi koja je njegova „prva romantična španjolska porno-rap avantura“, a nastala je slučajnim gramatičkim lapsuzom njegove djevojke koja ne barata najbolje engleskim jezikom.

Sva tri singl uz eksplicitne tekstove prate jednako eksplicitni crteži te ih redom možete poslušati u linkovima. I još jednom napominjemo – NSFW.

Fantastični trojac Die Antwoord premijerno dolazi u Hrvatsku u ponedjeljak 13. lipnja 2016. u paviljon 9 Zagrebačkog Velesajama. Najava dugoočekivanog nastupa južnoafričke rap rave senzacije koja dolazi u sklopu aktualne turneje izazvala je ogroman interes u cijeloj Hrvatskoj, ali i regiji, uhvativši odmah po objavi prvo mjesto prodaje na Eventimovim stranicama.