Dirty Beatz uz DJ-a Furneya za good looking početak drum&bass sezone

plakat-dirty-furney2Dirty Beatz zagrebački drum&bass kolektiv, ugostit će poznatog UK DJ-a FURNEY-a za good looking početak drum&bass sezone u Zagrebu.

Vrata AKC Medike / Kluba Attack otvorena su 07. listopada za sve ljubitelje atmosferičnog liquid zvuka, kada će ekipa Dirty Beatz-a pokušati dočarati dašak jedne good looking večeri poput legendarnih iz londonskog kluba Fabric.

FURNEY (Good Looking, Jazzsticks, Liquid V, CIA,../UK) zasigurno veliki talent koji je od svojih početaka prepoznat kao jedan od najvećih umjetnika od svima znanog LTJ BUKEM-a, uz kojega se i danas redovito pojavljuje za DJ pultom, a može se pohvaliti s više od 50 uradaka na poznatom Bukem-ovom labelu Good Looking.  Zaista, tko bi mogao bolje od njega samoga začiniti ovu večer? Svaki njegov set je toliko mističan i „dreamy“ da lako dopire do slušatelja i ako do sada niste, sada će te jednostavno morati biti u moovingu na dancefloor-u. Jazzy, atmospheric, soulful drum’n’bass zvuk prožet je kroz sve njegove dosadašnje uratke (ima ih više od 150) od najranijih „Drum Tools“, „Pipez“, te kasniji „Distance“ koji možda najbolje opisuje njegov talent, a sva izdanja potpisuju velike izdavačke kuće, već spomenuti Good Looking, ali i Jazzsticks (Paul SG), Liquid V, CIA, Phuzion Digital i ostali.

No možda najinteresantnije je da će ovu večer upotpunit i sa svojim najnovijim uradcima a mnogi će se pojavit i na njegovom albumu koji priprema posljednjih godina u studiju, a zagrebačka publika bit će među prvima koja će moći uživati u vrhunskoj izvedbi koja je garancija GOOD LOOKING večeri.

Za potpuni drum&bass užitak u Klubu Attack, na stage se penje i After Neven predstavnik zagrebačke Liquosphere večeri kao i Dirty Beatz domaćini Brat Leeks & Matz.

Ova velika glazbena poslastica održati će se 7.listopada s početkom u 23h, a ulaznica za cjelovečernje događanje iznosi 30 kn do ponoći, odnosno 40 kn nakon ponoći.