Divlje Jagode i Tony Martin (ex Black Sabbath) kao gosti Deep Purplea u zagrebačkoj Areni

Spektakl koji nas čeka u zagrebačkoj Areni 16.05. 2017 na koncertu Deep Purplea, uveličati će njihovi specijalni gosti Divlje Jagode.

Ovaj legendarni bend koji u 2017. započinje obilježavanje jubileja 40 godina uspješnog djelovanja na glazbenoj sceni, na ovom koncertu udružit će snage s čuvenim vokalom Tony Martinom, poznatim kao pjevačem legendarne grupe Black Sabbath u kojoj je proveo punih deset godina, uz mnogo studijskih albuma i svjetskih turneja. Koncert u zagrebačkoj Areni biti će njihovo prvo i ekskluzivno live pojavljivanje na kojem će, osim specijalnog i nestandardnog seta hitova Divljih Jagoda, odsvirati i neke najveće hitove grupe Black Sabbath poput “Paranoid”, “Heaven and Hell” ili “Headless Cross”.

Osim toga, na pozornici nas očekuje još iznenađenja, a njih ćete moći vidjeti isključivo na ovom koncertu. Za fanove koji nisu detaljnije upućeni u četrdeset godina rada Divljih Jagoda i preko 3 000 000 prodanih nosača zvuka, uz nezaboravne hitove poput “Motori”, “Šejla”, “Kap po Kap”, “Jedina moja”, “Krivo je more”, “Konji”, jako je zanimljiv podatak da je sadašnji klavijaturist Deep Purplea Don Airey bio klavijaturist engleske inačice Divljih Jagoda, odnosno “Wild Strawberries” i da je svirao klavijature na istoimenom albumu. Hoće li se priključiti Divljim Jagodama na pozornici, neka bude iznenađenje?

Osnivač i mastermind Divljih Jagoda, Zele Lipovača ovom prilikom je izjavio: “Izuzetna čast je priključiti mnogim velikim bendovima poput Europe, Alice Cooper itd, kako bi svi skupa rekli “the last goodbye” grupi čija je glazba nemjerljivo utjecala na sve nas i trajno promijenila rock glazbu kakvu znamo. Na ovom koncertu, gdje će nam gost biti Tony Martin, Divlje Jagode izvesti će specijalni žestoki set pjesama od samog početka do kraja, uz dodatno iznenađenje na pozornici. Također, biti će mi čast sresti se ponovno s prijateljem Don Airyem i svirati skupa u ZG Areni. Pratite naše stranice, jer uskoro slijede nove informacije vezane za ovaj koncert.”

Ovogodišnji izabranici Rock’n’Roll Hall of Fame-a, legendarni Deep Purple kreću na “Long Goodbye Tour” turneju povodom objave svog novog studijskog albuma “inFinite” koji će svjetlo dama ugledati 07. travnja 2017. preko izdavačke kuće earMusic. Kako organizatori najavljuju, turneja je vjerojatno i posljednja, no razloga za veselje ima na pretek jer će Deep Purple nastupiti i u zagrebačkoj Areni, u utorak, 16. svibnja 2017.

Ulaznice u prodaji od 19.12.2017 putem Evenetim sustava po cijenama kako slijede: 290,00 kn/299,00 kn/ 330,00kn /399,00 kn i 690,00kn.

www.deep-purple.com / www.facebook.com/officialdeeppurple / twitter.com/_DeepPurple