Divlji Dječak novim singlom skreće pozornost na ekološku katastrofu u Slavonskom Brodu

Nakon singla “S druge strane dana”, mladi i perspektivni rokeri iz Slavonskog Broda – Marko Mršić i grupa Divlji Dječak predstavljaju novi singl pod imenom “Sizif”.

U sastavu Marko Mršić – vokal, Tomislav Pešut – klavijatura, Mario Jurković – bass gitara, Josip Tucić – gitara te Mladen Aladrović – bubnjevi, na njima svojstven način predstavili su problem nezadovoljstva okolinom.

Pjesma „Sizif“ generalno govori o nezadovoljstvu okolinom. Njome prozivam prvo sebe pa onda i sve druge „Sizife“ koji ponavljaju iste radnje očekujući neki drugi ishod“– izjavio je Marko.

Autor glazbe i teksta je Marko Mršić, a i ovaj put  aranžman je radio Marko Matijević Sekul, frontmen grupe Manntra. Za pjesmu „Sizif“ snimljen je i video spot u režiji Hrvoja Wächtera.

„Spotom smo htjeli skrenuti pažnju na zagađenje zraka u našem Slavonskom Brodu uzrokovano rafinerijom u Bosanskom Brodu. Naravno, zagađenje je prikazano malo drugačije, ali sve je to hint na ono što se ovdje događa, a Sizif je građanstvo kojemu zagađenje smeta, ali ne dovoljno da nešto poduzme“-izjavila je grupa Divlji Dječak.