DJ Afrojack stiže na porečku pozornicu Club MTV Europe Summerblasta

afrojack_001

Jedno od najpoznatijih svjetskih glazbenih imena, Grammyjem nagrađivani producent i DJ Afrojack, stiže na porečku pozornicu. Iznenađenje je to koje su organizatori premijernog izdanja festivala pop i elektroničke glazbe Club MTV Europe Summerblast najavili, a obožavatelji s oduševljenjem dočekali. Atmosfera se polako zahuktava jer nam za samo tjedan dana stiže premijerno izdanje festivala Club MTV Europe SummerblastPorečka Peškera će 19. i 20. kolovoza postati najveći tulum na otvorenom

Nick van de Wall, javnosti poznatiji kao Afrojack, nizozemski je DJ i producent elektroničke glazbe koji se trenutno nalazi na visokom 8. mjestu na ljestvici TOP 100 DJ-a. David Guetta, Beyonce, Pitbull, Ne-Yo, Nicki Minaj i Skrillex samo su neki od svjetski poznatih glazbenika s kojima je do sad surađivao. Svjetsku popularnost stekao je već s prvim albumom Forget the World koji ga je lansirao u zvijezde i osigurao mu mjesto na svim većim svjetskim i europskim festivalskim pozornicama i klubovima. Afrojack će tako nastupiti kao headliner prvog dana festivala i sve ljubitelje plesne glazbe oduševiti svojim najpoznatijim hitovima, dok je glavna uloga drugog dana pripala Steveu Aokiju koji će do kraja raspametiti porečku publiku. Uz njih, na impresivnoj listi izvođača koji će stvoriti odličnu atmosferu nalaze se i Lost Frequencies, Fedde Le Grand, Zedd, Jonas Blue, Example, Martin Jensen, Vanillaz, Zeds Dead, R3wire & Varski i Aldo Morro.

2016-08-13-09-47-5006-

Osim poznatih svjetskih glazbenika kao što su Afrojack, Steve Aoki i Fedde Le Grand, partijanere očekuje impresivna produkcija koja dosad nije viđena na istarskim pozornicama.

Za vrhunsko audio vizualno iskustvo pobrinut će se tim stručnjaka koji za Poreč pripremaju impoznatnu pozornicu veličine čak 300 kvadratnih metara, a koja će biti postavljenja tik uz more. Osim veličanstvene kulise porečkog starog grada, posjetitelji će uživati u raskošnoj scenografiji te u posebnim video i svjetlosnim efektima na više od 400 kvadratnih metara LED ekrana.

Ususret festivalu održan je niz MTV warm-up partyja koji su otkrili samo dijelić onoga što očekuje posjetitelje u Poreču. Nakon Zagreba, gdje je zvijezda večerio bio Jonas Blue, najluđi tulum preselio se u Umag gdje su plesni podij napunili Borgeous i DJ duo R3wire & Varski, a potom i na Zrće gdje je publika uživala u odličnim nastupima R3wirea & Varskog te Vanillaza. Luda atmosfera i brojni oduševljeni partijaneri dokaz su da posjetitelje Peškere očekuje spektakularna završnica ljetne festivalske sezone.

Regionalne ulaznice po cijeni od 370 kuna, te VIP ulaznice po cijeni od 615 kuna za jedan, odnosno 1.155 kuna za oba dana festivala, mogu se kupiti na službenim stranicama www.clubmtveurope.com i www.atlas.hr, u poslovnicama Atlasa i Tisak Media, na više od 800 ovlaštenih prodajnih mjesta Atlasa diljem Hrvatske, Slovenije, Srbije i BiH te sustavu ticketshop.hr i eventim.hr.