DJ PHAT PHILLIE otvara za ARRESTED DEVELOPMENT

phat_phillie

Hip-hop legende Arrested Development prvi put će nastupiti u Hrvatskoj, u Zagrebu 7. lipnja (Aquarius) i u Rijeci 9. lipnja (Stereo dvorana)! U sklopu regionalne turneje nastupit će još i u Ljubljani, Sarajevu i Beogradu. Prije i poslije zagrebačkog koncerta DJ set imat će Phat Phillie, jedan od ključnih ljudi na hrvatskoj hip-hop sceni, a uskoro ćemo saznati tko zagrijava atmosferu za riječki koncert. Na ovoj turneji nažalost neće biti Baba Oje jer je nedavno doživio moždani udar.

Phat Phillie rezident je nekoliko uglednih klubova u Hrvatskoj gdje organizira svoje Hip-Hop, R&B & Mash-Up večeri “Phat Fridays” i “Blackout Classics” te “Blackout Summer Lounge” ljeti u Haciendi u Vodicama. Do nedavno je na Radiju 101 uređivao ‘Blackout’, vodeću hrvatsku radijsku Hip Hop emisiju, na kojoj je radio 17 godina.

Nastupao je po cijeloj Hrvatskoj, kao i u Njemačkoj, Francuskoj, Slovačkoj, Švicarskoj, Austriji, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Makedoniji, a osim nastupa na hrvatskim televizijama gostovao je i na njemačkoj Vivi te britanskom MTV Mashu. Uza sve to, Phillie je i menadžer trojice najvećih europskih rap producenata – Kooladea, Baby Dooksa i Dasha, koji su producirali/remiksirali mnoga svjetska imena.  Okušao se i kao suradnik/novinar magazina “Backspin” (Hamburg) i “The Source” (New York). Član je međunarodne organizacije BUMSQUAD DJz, sa reperom J-ROm iz grupe Alkaholiks osnovao je soundsystem “Likwit Bumz” sa kojim su nastupali u najprestižnijim europskim klubovima.