Dječaci rasprodali Zagreb i Rijeku

image

Po izlasku novog albuma Istina emotivno-nadrealne skupine zvane Dječaci, ovaj splitski trojac praćen sporednim članovima svog kolektiva uspio je rasprodati prvu nakladu izdanja Croatia Recordsa od 500 komada Istine u svega nekoliko dana. I to nije sve, uspjeli su rasprodati riječki Palach pa i zagrebački KSET koji je čak organizirao još jedan koncert dva dana kasnije.

Da se kuha nešto vruće, dalo se naslutiti već po izlasku singlova Dalmacija i Lovrinac koji su zabilježili fantastičan broj pregleda na Youtubeu. Tko želi, karata još uvijek ima za drugi koncert u Zagrebu koji će se održati 27.11. u nedjelju u KSET-u  iako je i to upitno jer ih je ostalo manje od 50 komada.

Dok se čeka druga naklada albuma, svoj primjerak od 57,79 kuna (popust uračunat s obzirom na realnu cijenu od 70 kuna) možete naručiti u Croatia Records On-line Shopu (http://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=667028) a uz album dobivate i jedinstveni 48x24cm poster ISTINE (http://slike.djecaci.net/press/2011/dokazistine18b.JPG).

Uskoro slijedi i recenzija albuma našeg portala a moći ćete pročitati i izvještaj sa prvog koncerta u KSET-u tako da budite spremni na dječačku revoluciju.