Dobar house ovaj tjedan uz Alexa Ranerra, Arszenika, Roth Segena i Tom Buga

alex

Dobar house je za sam kraj sezone, usred tjedna, točnije u srijedu 25.5. na Dan Mladosti, dan prije Tijelova, neradnog dana pripremio još jedan dobar line-up.

Alex Ranerro (SLO), danas je jedan od poznatijih producenata na slovenskoj house i techno sceni. Prvo izdanje Bang Her objavio je na Umekovom 1605, s kojim se pojavio i na Beatportovom chartu. Objavljivao je za Greatstuff, Criminal Hype, Mile End, Witty Tunes, Hotfingers te od nedavno Low Steppin Simma Red i Roger Sanchezov UNDR THE RADR. Nastupao je po cijeloj regiji, a ovo mu je prvi nastup u Zagrebu.

Arszenik a.k.a. Arsen Pavešić, Sirupov dugogodišnji rezident i programski koordinator, za ovu priliku će revitalizirati svoj umirovljeni pseudonim. S punih 20 godina u noćnom biznisu, danas je kao DJ vezan ponajviše uz Sirup i Dimensions Festival, a s godinama je postao potpuno žanrovski neodređen – od sladunjavih pop-haus pjesmuljaka do opskurnih elektro techno udaraljki i natrag.

Roth Segen je novo ime na house sceni. Roth je nastao 2016. godine kao dugogodišnji ljubitelj house glazbe. Dobar House mu je prvi nastup sa novim aliasom i house setom.

Tom Bug, duhovni vođa DH projekta, zadrti ljubitelj house glazbe. Pobjednik hrvatskog Burn Residencya 2015, radio host na D3ep Radio Networku, A&R Blacksoul Musica i producent house glazbe.

U srijedu, 25. svibnja Sirup pleše od 00 do 07, a ulaznica je 30kn do 01 i 40kn nakon 01.