Dodjela Hip Hop Unity nagrada – najbolje od scene ovaj petak u Boogaloou

U zagrebačkom klubu Boogaloo u petak, 16. veljače održat će se dodjela Hip Hop Unity nagrada za najbolje u prošloj godini.

Udruga Hip Hop Unity poziva sve na druženje u čast dobitnicima njihovih krasnih kipića, a da vam ni u kojem slučaju ne bi bilo dosadno u goste su pozvali MC-e platforme TDK te čak tri DJ-a. DJ Katz, službeni DJ grupe K.R.A.S.T., ima zadatak složiti set listu da vas zagrije, oraspoloži i pripremi za ostatak večeri. Program će nastaviti DJ Chill, jedan je od osnivača Dregermajster Crewa koji je pomeo konkurenciju na čak četiri Hip Hop Unity izbora za DJ-a godine čime si je osigurao ulazak u njihov „Hall of Fame“, a pridružit će im se i DJ Rofellos, također jedan od osnivača Dregermajster Crewa i jedan od začetnika portala Hip Hop Unity te pokretač Grime Croatia.

Tibor

TDK Music je nova nezavisna etiketa na domaćoj sceni. Pokrenuta je od strane Tvrdokor grupe kao platforma za rap/trap izvođače okupljene oko kolektiva i ranijih suradnji. Prvi album koji izlazi na etiketi je debi album grupe Dekadenti s kojeg će premijerno pokoja stvar biti predstavljena na dodjeli nagrada. TDK najavljuje još 5 albuma u toku iduća 4 mjeseca, a TDK Music Showcase će na Hip Hop Unity Nagradama za 2017. premijerno predstaviti sljedeće izvođači s etikete: TVRDOKOR – Flowdeep, Tibor, Žaegulj Zim, DEKADENTI – Mijat, Fić te Shegspir, Shin Tu i Dena B.

Ako već niste, glasajte za svoje favorite, konkurencija je ove godine opasna i svaki vaš glas vrijedi.

Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u Dirty Old Shopu i klubu Boogaloo po cijeni od 30 kuna, a na dan eventa na ulazu kluba po cijeni od 40 kuna.