Donkey Hot predstavljaju novi singl

Donkey Hot zaprešički je bend koji je u svom kratkom postojanju nekoliko puta mjenjao postavu pa su članovi benda sada Ivan Tukić, Vili Gobac, Kristijan Gelo i Gregor Tominc. Svoju glazbu nazivaju kvartcore pa nije problem pretpostaviti da se radi o žestokom rocku s kvartovskom tematikom u tekstovima. Nakon uspješnog prvog singla “Imam Sve (U Kvartu)“ i recentnijih „Happy“ i “Rođen Da Leti” bend je upravo objavio i najnoviji singl zarazne lirike pod naslovom „Super Star“. Za produkciju su još jednom zadužili Josipa Šukera.

Kako su nam osobno izjavili – Donkey Hot ne želi umrijet mlad pa su odlučili napraviti pjesmu koju posvećuju svojem, nadaju se, dugogodišnjem radu. Otud dolazi i sam naziv pjesme, “Super star”.

„Ne pokušavamo sakriti svoju želju za izvanprosječno dugim životima jer smatramo da svojim postojanjem uvelike podižemo svjetske kulturne standarde. Ideja je da iza sebe ostavimo neizbrisivi trag i uhvatimo ruku vječnoga sjaja, jer trenutno idemo naprijed i mučimo muku svim silama. Pošto članovi benda uživaju uzbudljive živote i susreću uzbudljive ljude (u kvartu), odlučili smo približiti stvarnost života u kvartu širem puku i običnom čovjeku te ih prezentirati kroz pjesme napucane žestokom energijom. U budućnosti očekujte spotove vrhunske produkcije te hitove potkovane kvartovskom mudrošću.“

Donkey Hot, zaprešićki kvartovski 4-Man show koji izvodi kaos na stageu i publiku tjera da luduje i pleše u „vlakiću“ uletio je i u HGF Sessions priču te se sprema ovu srijedu pomesti Hard Place. Nebitno znate li pjesme, od Donkey Hota možete očekivati sve – na instrumentima se izmjenjuju ovisno o potrebama pjesme koju izvode, a glavni cilj im je „zaraditi dovoljno novca kako bi mogli kupiti svoj vlastiti kvart gdje bi se održavali megakvartovski tulumi.“ Dotle tulume slažu gdje god im se pruži prilika stoga ne propustite večeras svratiti u Hard Place i na sedmom izdanju programa HGF Sessions poslušati ovaj sjajan bend!