Drone Hunter – “Fog Horn”

Varaždinski instrumentalni “riff worship” rock bend Drone Hunter snimili su službeni live video za pjesmu “Fog Horn” s njihovog najnovijeg studijskog izdanja. Video spot je sniman 17.12. u Varaždinu u klubu Elephant, a za njega su zaslužni Meisterwerk Productions uz pomoć Dakkar Pictures.

drone-hunterOvog ljeta Drone Hunter bio je iznimno aktivan i snimio novi album naslova ”Welcome To The Hole”. Samostalno objavljeni album sadrži 8 novih pjesama, a snimljen je i miksan pod vodstvom Tomislava ‘Tompe’ Novosela u E-minor studiju u Varaždinu, koji je ujedno i prostor koji bend koristi za svoje uvježbavanje. Sukladno tome, naslovnica albuma predstavlja mjesto ovog kreativnog stvaralaštva.

Produkciju, omot, fotografije i dizajn potpisuje Drone Hunter, uz nešto pomoći grafičkog čarobnjaka Antonia Mohenskog a.k.a. MHNSK iz Varaždina, dok se za mastering albuma pobrinuo Igor ‘Meister’ Malečić u Meisterwerk Productions u Zagrebu.

Aktivan od proljeća 2012. godine, bend iza sebe ima istoimeni album iz 2013. godine, oko stotinjak svirki i dvije europske turneje po Hrvatskoj, BiH, Sloveniji, Austriji, Švicarskoj, Njemačkoj, Češkoj, Francuskoj, Belgiji i Nizozemskoj te je početkom prosinca odradio koncertnu promociju albuma u gradu Zurrieq na Malti gdje su pozvani od strane svojih fanova iz Silver Tongue agencije.

Pratite bend na njihovim službenim stranicama jer već za travanj 2017. planiraju i desetodnevnu turneju po Europi.