DROPKICK MURPHYS u Zagrebu – Odabrane predgrupe i potvrđena satnica…. Osvojite ulaznice!

dropkick-murphys-webflyDropkick Murphys dolaze iz Massachusettsa i djeluju od 1996. Godine. Najpopularniji su svjetski predstavnici Celtic/Irish punk rock scene i imaju velik broj fanova u Hrvatskoj, posebno zbog svoje povezanosti sa zagrebačkim hokej klubom Medveščak koji koristi njihove dvije pjesme kao himne kluba, a jedna od njih je “I’m Shipping Up to Boston” koja je ujedno i najveći hit Dropkicksa, singl prodan u platinastoj tiraži.

Nakon rasprodanog koncerta u “Tvornici kulture”, početkom 2012. Dropkick Murphys ponovno dolaze u Zagreb. Ovoga puta će se koncert održati na zagrebačkoj Šalati u sklopu europske turneje na kojoj nastupaju večinom na festivalima, što znaći da će ovo biti jedan od rijetkih solo koncerta na ovoj turneji i za razliku od prošlog nastupa u Zagrebu, ovoga puta dolaze u punom sastavu.

Dvije ulaznice za koncert osvojit će dvoje najbržih koji na naš mail nagradnjacha@mixer.hr odgovore na pitanje: “Kako se zove pjesma Dropkick Murphysa na kojoj je gostovao Bruce Springsteen?”. Uz odgovor je obavezno poslati i svoje podatke.

Kao posebni gosti će nastupiti u poslijednje vrijeme sveaktivniji legendarni zagrebački punker Davorin Bogović sa svojim bendom Davorin i Bogovići. Ovaj nastup će ujedno za njih biti i proslava potpisivanja ugovora za Dallas records za koje će na jesen objaviti novi album. Da se prisjetimo, Davorin Bogović je originalni pjevač grupe Prljavo Kazalište i za razliku od Prljavog Kazališta koji su već odavno otplovili u pop vode, Davorin i dalje fura svoju punk rock furku, tako na koncertima pored svojeg materijala izvodeći i stare stvari od Kazališta, pa tako i „Crno Bijeli Svijet“, „Mi plešemo“, „Subotom uvečer“ i druge.

Kao drugi poseban gost će nastupiti hiphoper General Woo koji baš 16. Lipnja objavljuje novi album „Pad sistema“ za Aquarius Records. Album slovi za dosada najzreliji album u karijeri Generala Wooa, kako tekstualno tako i produkcijski.

ŠRC Šalata će svoja vrata otvoriti u 18:30 sati a početak koncerta je najavljen za 20 sati, a cijena ulaznica u pretprodaji za sve tri kategorije jiznosi 170 kn, dok će cijena ulaznica na dan koncerta iznositi 190 kn.

Ulaznice su podijeljene u tri kategorije, parter, tribine  i „fan pit“ (kojih je ostalo još mali broj). a mogu se kupiti na slijedećim  prodajnim mjestima u Zagrebu: Dirty Old Shop – Tratinska 18, Dallas Music Shop – Tkalčićeva 7, Dancing Bear – Gundulićeva 7, Rockmark – Berislavićeva 13,  Kloto – Masarykova 14, Octopus Piercing Studio – Gundulićeva 37, Salus Optika – Importane galleria, Trg Drage Iblera 10.

Izvan Zagreba: Dallas Music Shopovi; Rijeka – Splitska 2A, Zadar – Široka ulica 2, Šibenik – Kralja Tomislava 4, Split – Narodni Trg 14.

Ulaznice su u prodaji i preko Eventim sistema, www.eventim.hr, www.eventim.si

Ulaznice se također mogu rezervirati na e-mail adresu rezervacije@twilight-mag.net, a zatim kupiti na ulazu pretprodajnoj cijeni. Za rezervaciju ulaznica potrebno upisati Dropkick Marphys pod subject, napisati ime i prezime i broj ulaznica lkoje želite rezervirati (max 2 ulaznice na 1 ime).